Life

Snoop Dogg, pe ritmuri de manele. Celebrul rapper american ascultă Florin Salam

08.01.2021 | 12:03
Snoop Dogg pe ritmuri de manele Celebrul rapper american asculta Florin Salam
ADVERTISEMENT

Snoop Dogg, celebrul rapper și actor american, a rupt gura târgului după ce a postat pe rețelele de socializare o filmare în care se aude pe fundal o manea interpretată de nimeni altul decât Florin Salam. 

Internauții s-au mirat și au crezut că nu aud bine, postarea de pe Instagram adunând în numai câteva ore aproape 140.800 de aprecieri, dar și numeroase mesaje, multe dintre acestea fiind scrise chiar în limba română de fanii cântărețului.

ADVERTISEMENT

Artistul în vârstă de 49 de ani apare într-o maieu alb, cu lanțuri masive la gât și fumând cu nesaț dintr-un trabuc, semn că nu se sfiește absolut deloc să fie văzut în această ipostază. Și în plus, Snoop Dogg nici nu ascunde faptul că se numără printre iubitorii de manele.

Snoop Dogg, filmat în timp ce ascultă o manea. A cui este piesa în cauză

„A zis Salam să-i dai și tag”, „Mooooooooor”, „Nebunule, te-ai dat pe trăpăneală” sau „Te-ai haladit”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor români de pe rețeaua de socializare unde Snoop Dogg ascultă o manea de-a lui Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Internauților nu le-a venit să creadă că manelele au ajuns și la urechile starului de naționalitate americană, chiar dacă nu este pentru prima oară când vedeta apare într-o asemenea ipostază.

Concret, Snoop Dogg ascultă pe fundalul clipului din mediul online piesa „Acum După Pandemie Nici Lumea Nu Vă Mai Știe”, lansată la începutul lunii septembrie 2020. Florin Salam are succes cu această melodie, dacă este să ne luăm după vizualizările de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)

În urmă cu mai bine de 4 ani rapperul a mai apărut și cu o manea de-a lui Adrian Minune. La momentul respectiv Snoop Dogg era filmat cu două pungi de marijuana în mâini, drogul pe care tot mai multe țări încep să-l accepte și să-l legalizeze.

Clipul postat pe rețelele de socializare a devenit în scurt timp viral, în special pe teritoriul țării noastre. Mai exact, un internaut din România a preluat imaginile și le-a suprapus cu sunetul unei melodii interpretată de Adrian Minune.

ADVERTISEMENT

„Ipostaza autentică” a rapperului american este una inedită prin prisma faptului că în imagini pare că Snoop Dogg chiar interpretează versurile melodiei lui Adrian Minune.

ADVERTISEMENT
Tags: