Life

Cât costă, de fapt, meniul de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Preț pentru cozonac, pască sau ciorba de miel

Cât de costă să comanzi un meniu de Paște de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Nu toată lumea își permite să-și satisfac pofta cu preparatele chefului.
12.04.2024 | 23:38
Cat costa de fapt meniul de Paste la restaurantul lui Catalin Scarlatescu Pret pentru cozonac pasca sau ciorba de miel
Cât costă un meniu de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: Facebook, Inquam Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Chiar dacă a plecat de la Antena 1, acesta se bucură în continuare de faimă. Proiectele lui profesionale merg foarte bine, iar în perioada Paștelui, restaurantul său este la mare căutare.

Cât costă meniul de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

În urmă cu mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu a inaugurat unul dintre proiectele sale de suflet. X Chef by Cătălin Scărlătescu este restaurantul la care a lucrat mult timp pentru ca totul să arate așa cum și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Celebrul chef a vrut ca preparatele de calitate să fie definitorii pentru locația lui. Având în vedere că toată lumea are așteptări de la el, acesta a făcut tot posibilul să îi satisfacă pe cei care i-au trecut pragul.

Ca în fiecare an, în apropierea sărbătorilor, meniuri făcute de Scărlătescu sunt la mare căutare. Gospodinele care nu vor să petreacă mult timp în bucătărie, apelează la preparatele lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

De când s-a deschis restaurantul chefului, multă lume a spus că prețurile sunt destul de mari. Însă, în ciuda recenziilor negative, comenzile de mâncăruri de Paște la restaurantul lui Scărlătescu curg pe bandă rulantă.

Ce preparate sunt comandate cel mai des în perioada Paștelui

Nu mai este niciun secret faptul că cele mai căutate preparate în perioada de Paște sunt pasca, cozonacul și ciorba de miel. Toate se regăsesc în meniul lui Cătălin Scărlătescu și nu sunt deloc ieftine.

ADVERTISEMENT

Cine vrea să comande o oală de ciorbă de miel pentru masa de Paște trebuie să scoată din buzunar 117 de lei. Ciorba vine într-o oală de 2.4 litri, ceea ce înseamnă că este suficientă pentru ca o familie să își satisfacă pofta.

Puțin mai scumpă, potrivit cancan.ro, este friptura de miel. Având în vedere că prețul unui kilogram de carne de miel nu este deloc ieftin, nu este de mirare că la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu acest preparat este scump.

ADVERTISEMENT

Pofticioșii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 200 de lei pentru un kilogram de friptură de miel. Cine nu preferă friptura de miel, poate opta pentru varianta tradițională de sarmale, la doar 137 de lei 27 de bucăți.

Nici deserturile nu lipsesc din meniul restaurantului lui Cătălin Scărlătescu. Pasca și cozonacul vin la pachet și costă 200 de lei. În ciuda faptului că prețurile sunt ușor piperate, cheful nu duce deloc lipsă de comenzi.

ADVERTISEMENT