Life

Șocul trăit de un român după ce a cumpărat o bucată de caşcaval din supermarket. „Ăsta merge pe retur și pe reclamație”

Ce a putut să găsească un bucureștean într-o roată banală de cașcaval. Bărbatul a rămas de-a dreptul uimit când a ajuns acasă
09.12.2023 | 17:38
Socul trait de un roman dupa ce a cumparat o bucata de cascaval din supermarket Asta merge pe retur si pe reclamatie
Ce a putut să găsească un bucureștean într-o roată banală de cașcaval Sursa foto: Pixabay, Freepik
ADVERTISEMENT

Un bărbat din București a avut parte de șocul vieții sale. Acesta a mers la supermarket să își facă cumpărăturile ca de obicei. Însă, atunci când a ajuns acasă, a avut parte de o surpriză neplăcută.

Cașcaval cu mucegai comercializat fără nicio problemă la raft

Atunci când mergem la cumpărături, este recomandat să fim extrem de atenți la produsele pe care le punem în coș. Dacă nu stăm să citim etichetele, măcar să ne uităm la cum se prezintă produsele la exterior.

ADVERTISEMENT

Din păcate, un bărbat din București nu a avut cum să își dea seama de interiorul bucății de cașcaval pe care a cumpărat-o. La exterior, acesta arăta perfect și nici nu prezenta urme de expirare.

Însă, marea surpriză neplăcută pentru el a urmat abia atunci când a ajuns acasă. Dorind să mănânce din cașcaval, bărbatul a început să îl taie și să îl felieze. Atunci, a descoperit ceva de-a dreptul șocant.

ADVERTISEMENT

Întreaga bucată de cașcaval era plină de mucegai. Și nu, nu era mucegai nobil precum cel din brânzeturile franțuzești. Era mucegai care atesta starea de degradare a produsului cumpărat.

Bărbatul a atras un val de replici dure la adresa sa în online

Bărbatul nu s-a mai putut abține și a postat întrega sa pățanie pe internet. Acolo, potrivit cancan.ro, acesta a povestit că nu este pentru prima dată când cumpără cașcaval mucegăit.

ADVERTISEMENT

Extrem de revoltat, bucureșteanul și-a vărsat nervii pe magazinul respectiv care are la raft astfel de produse. Postarea lui a agitat apele în online, iar reacția oamenilor a fost una la care bărbatul nu se aștepta.

Toți cei la care a ajuns postarea cu pricina au luat apărarea magazinului. Multe voci au susținut că un lanț de supermarketuri nu este vinovat pentru starea produselor ambalate. Cu atât mai puțin cu cât arată bine și nici nu sunt expirate.

ADVERTISEMENT

”Și cu ce e responsabil un magazin pentru un produs ambalat? Dacă nu e expirat, ei nu au de unde să știe cum e produsul în interiorul ambalajului”, au fost replicile celor din online.

Informaţiile publicate pe site-ul redactia.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Momentan, bărbatul nu a recunoscut dacă va ajunge sau nu să facă reclamație la ANPC. Însă, la cât de indignat a fost pe situație, este foarte probabil să facă acest pas.

ADVERTISEMENT