Life

Șocul trăit de un turist care a ajuns în vacanță la Brașov. Cazarea i-a lăsat un gust amar: ”Nu poți sta în picioare”

Un turist român a ajuns în vacanță la Brașov. Cazarea avea însă să îl șocheze total. Ce a putut să pățească bărbatul? Postarea lui a devenit virală.
13.08.2023 | 10:26
Socul trait de un turist care a ajuns in vacanta la Brasov Cazarea ia lasat un gust amar Nu poti sta in picioare
Șocul trăit de un turist care a ajuns în vacanță la Brașov. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un turist român a mers la Brașov pentru o scurtă vacanță. Nimeni nu avea să știe însă ce surpriză îl așteaptă la cazare. A povestit totul pe internet, ba chiar și a postat câteva imagini halucinante.

Șocul trăit de un turist care a ajuns în vacanță la Brașov

Brașov este cu siguranță un oraș care merită văzut de oricine. Priveliștea e de-a dreptul spectaculoasă, iar străzile sunt și ele destul de interesante. De asemenea, există numeroase atracții turistice în zonă.

ADVERTISEMENT

Indiferent de frumusețile orașului însă, cazarea este și ea esențială. Iar un turist român a trăit totul pe pielea lui. Și-a rezervat o locație, însă în momentul în care a ajuns acolo a trăit un real șoc.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Nu este clar cum a fost construită respectiva locație, cert este că pentru un simplu duș, bărbatul era nevoit să iasă cu capul pe geam. Se pare că spațiul de deasupra căzii era cu mult prea mic.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, acesta nici măcar nu putea să stea în picioare. Din postarea sa înțelegem faptul că bărbatul a fost cam dezamăgit de cazarea din Brașov. Și cu siguranță are motive destul de bune.

”Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Asta e la Brașov”, a spus turistul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Reacții pe bandă rulantă la întâmplarea bărbatului

Nu a durat mult, iar întâmplarea a devenit virală. Nu puțini sunt cei care au rămas șocați la rândul lor de ce a putut să pățească bărbatul în Brașov. Au existat evident și glume, dar și revolte.

Unele persoane s-au amuzat copios, în timp ce alții i-au recomandat să se bucure de ”priveliște”. De asemenea, au fost și internauți care au spus că bărbatul poate face și baie și când plouă, proprietarii economisind bani.

ADVERTISEMENT

”Se face economie, doar deschizi geamul când plouă”, ”Rămâi conectat cu priveliștea de afară”, Se usucă părul numai bine, natural, cât timp te speli pe corp”, ”Vezi råsåritul/apusul soarelui…Dacå începe ploaia nici nu mai consumi apa”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT
Tags: