News

Şofer beat şi fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiștii din Argeș! În mașină era și un copil

Un șofer beat şi fără permis a fost oprit cu focuri de armă de polițiștii din Argeș!
07.11.2021 | 22:17
Sofer beat si fara permis oprit cu focuri de arma de politistii din Arges In masina era si un copil
Polițiștii au fost nevoiți să tragă pentru că șoferul nu oprea mașina. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

A fost o zi dificilă pentru poliţiştii din Argeş. Oamenii legii n-au mai avut ce face decât să folosească armamentul din dotare pentru a opri un şofer care a refuzat să tragă pe dreapta la semnalul unui echipaj de poliţie.

Culmea, după ce au avut loc mai multe verificări, s-a constatat că şoferul nu avea nici măcar permis de conducere, este beat şi transporta în maşină patru pasageri, între care și un copil.

ADVERTISEMENT

Şofer beat şi fără permis, oprit cu focuri de armă de polițiști

Totul s-a petrecut în localitatea Albeştii de Argeş, acolo unde un echipaj al Poliţiei a făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Mașina se deplasa pe DN 7C și nu a dat nici măcar un semn că intenționează să oprească. În cele din urmă oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pentru că cel urmărit a ignorat avertismentele poliţiştilor, aceştia au tras și focuri de avertisment în plan vertical şi asupra pneurilor.

„Autovehiculul a fost oprit, pe raza municipiului Curtea de Argeş, după ce pneul stânga faţă s-a dezumflat, fără a rezulta rănirea unor persoane sau alte pagube materiale.

ADVERTISEMENT

Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost imobilizat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, din primele verificări stabilindu-se că cel în cauză, bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, nu deţine permis de conducere.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat Poliţia judeţeană Argeş.

Doi bărbaţi, o femeie şi un copil se mai aflau în mașină. Toți au ajuns la sediul poliţiei pentru cercetări.

„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept şi sub influenţa alcoolului, conform art. 335 şi 336 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, iar după administrarea de probatoriu, vor fi luate măsurile legal care se impun”, a mai precizat sursa citată

ADVERTISEMENT