News

Șofer de 41 de ani, mort pe loc după un accident cumplit în Hunedoara. Imagini terifiante pe șosea

Un accident extrem de grav, soldat cu decesul unui șofer de 41 de ani, a avut loc joi în Hunedoara. Impact devastator între o camionetă și un camion.
29.02.2024 | 14:40
Sofer de 41 de ani mort pe loc dupa un accident cumplit in Hunedoara Imagini terifiante pe sosea
Accident grav în Hunedoara: șofer de 41 de ani, mort după coliziunea un unei camionete cu un camion. Sursa foto: InfoTrafic România
ADVERTISEMENT

Un accident rutier mortal a avut loc, joi după-amiază, în județul Hunedoara, acolo unde un șofer de 41 de ani a murit pe loc după ce camioneta pe care o conducea s-a izbit de un camion.

Accident grav în Hunedoara: șofer de 41 de ani, mort după coliziunea un unei camionete cu un camion

Evenimentul rutier din vestul țării s-a produs imediat după orele prânzului, pe DN 66, în localitatea Batiz. Cercetările polițiștilor au stabilit că un bărbat de 41 de ani, aflat la volanul unei camionete, a pătruns pe sensul opus de mers. Aici, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, bărbatul vinovat de producerea accidentului a murit pe loc. Inițial, el a rămas încarcerat între fiarele mașinii sale. Angajații ISU ajunși rapid la fața locului nu l-au mai putut salva.

Primii care au intervenit au fost pompierii din Hunedoara și Deva. Aceștia au constatat că șoferul camionetei care a intrat în coliziune cu un camion este încarcerat și inconștient.

ADVERTISEMENT

Imediat după descarcerare, echipajele de salvatori au constatat decesul conducătorului auto, din camionetă. În ceea ce-l privește pe șoferul camionului, acesta a fost asistat medical de către echipajul SMURD, fiind conștient și cooperant.

După acest accident, traficul rutier pe DN 66 a fost restricționat pentru intervenția echipajelor medicale și efectuarea cercetării la fața locului. În această cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Cluj. Coliziune mașină – autocamion

Tot în cursul zilei de joi, angajații ISU au fost solicitați să intervină la un accident rutier pe DN 15, în apropierea localității Luna. Aici a avut loc un impact între un autocamion și un autoturism.

În urma evenimentului, un bărbat a rămas blocat în autoturism. Pompierii au intervenit prompt pentru a-l extrage în condiții de siguranță, având în vedere posibilele leziuni. Victima a fost transferată către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), care i-a acordat îngrijiri medicale de urgență.

ADVERTISEMENT

IPJ Cluj a venit cu un comunicat în care anunță cum s-a produs acest accident. Verificările preliminare au indicat că un tânăr de 25 de ani, care se deplasa din direcția Câmpia Turzii ar fi pătruns pe sensul opus.

A intrat apoi în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 38 de ani. A rezultat rănirea tânărului de 25 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul medical, anunță Centrul InfoTrafic.

ADVERTISEMENT