News

Șoferul care a provocat accidentul în care doi migranți au murit și zece au fost răniți s-a predat. Bărbatul nu are permis de conducere

Bărbatul care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat pe un câmp, între localităţile Biled şi Iecea Mică din judeţul Timiş, s-a predat. În urma accidentului rutier, doi oameni au murit.
11.11.2021 | 16:17
Soferul care a provocat accidentul in care doi migranti au murit si zece au fost raniti sa predat Barbatul nu are permis de conducere
ADVERTISEMENT

Bărbatul care a provocat accidentul în care au fost uciși doi oameni, iar alți zece au fost răniți a fost găsit. El s-a predat Poliției, după ce, inițial, el fugise de la fața locului.

Bărbatul a fost identificat de oamenii legii, iar apoi el s-a predat la Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara. De asemenea, pe numele acestui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, dar și părăsirea locului accidentului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bărbatul în cauză nu avea permis de conducere, el fiind acuzat acum și de acest lucru. Tragedia s-a petrecut în cursul serii de miercuri.

Bărbatul care a provocat acest accident s-a predat

„În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în accidentul soldat cu decesul a două persoane şi rănirea a altor zece, ulterior acesta prezentându-se la sediul Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, a anunţat IPJ Timiş, joi dimineaţa.

Mașina în care se aflau cele 12 persoane s-a răsturnat

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, o mașină s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvatori.

Din păcate, pentru două dintre persoanele care se aflau înăuntru, intervenția a fost prea târzie. Acestea s-au stins în urma impactului.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, autovehicul răsturnat, cu mai mulți pasageri în interior, în localitatea Iecea Mică. 

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia. 

Din primele informații primite de la fața locului, ar fi vorba despre 12 persoane implicate în accident, dintre care 2 victime decedate”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Accidentul rutier a avut loc în cursul serii de miercuri. Atunci, mașina în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat.

Chiar și oamenii legii au rămas uimiți de numărul de victime, având în vedere că a fost implicată o singură mașina, marca Opel.

ADVERTISEMENT
Tags: