News

Șoferul vinovat de accidentul mortal de la Mihail Kogălniceanu nu avea permis. Cine sunt tinerii morți în eveniment

Șoferul de 20 de ani vinovat de accidentul tragic, de marți, de la Mihail Kogălniceanu, nu avea permis. S-a aflat cine sunt tinerii morți în acest eveniment rutier.
07.02.2024 | 11:35
Soferul vinovat de accidentul mortal de la Mihail Kogalniceanu nu avea permis Cine sunt tinerii morti in eveniment
Șoferul vinovat de accidentul de la Mihail Kogălniceanu nu avea permis. Tânărul mergea cu 150 km/oră. Sursa foto: capturi Facebook
ADVERTISEMENT

Vin informații noi de la poliție după accidentul mortal care a avut loc marți seara la Mihail Kogălniceanu. Se pare că șoferul vinovat de tragedie, un tânăr de 20 de ani, nu avea permis.

Șoferul vinovat de accidentul de la Mihail Kogălniceanu nu avea permis. Tânărul mergea cu 150 km/oră

Polițiștii constănțeni au oferit, miercuri, detalii în legătură cu accidentul teribil de noaptea trecută. Doi tineri au murit pe DN2A, la ieșire din Mihail Kogălniceanu spre Ovidiu, după ce un autoturism a intrat cu viteză într-un TIR de transport animale.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța (IPJ), șoferul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cu toate acestea, s-a urcat la volan și a gonit cu o viteză foarte mare. Acul kilometrajului era blocat la 150 km/h.

În urma accidentului rutier de marți au decedat șoferul vinovat și un alt bărbat, de 21 de ani, pasager în autoturism. Bărbatul aflat la volanul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

Din verificările efectuate a rezultat că șoferul autoturismului nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Cine sunt tinerii morți în accidentul de la Mihail Kogălniceanu

Ambele mijloace de transport, un autovehicul marca Skoda și TIR-ul, rulau în aceeași direcție. Ancheta va stabili cum s-au petrecut lucrurile. Potrivit unor informații oferite de Focus Press, șoferul TIR-ului încetinise, pentru a efectua un viraj, iar autovehiculul rula cu o viteză mare.

ADVERTISEMENT

”La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 20 de ani, și un ansamblu rutier format dintr-o autoutilitară și o semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 56 de ani. Ambele vehicule ar fi circulat în aceeași direcție”, anunță IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Tot din presa locală aflăm și identitatea victimelor. Marian Nicolae C, din Hârșova, județul Constanța, și Marian Ionuț. P, de 20 de ani, din comuna Pantelimon, sat Călugăreni, județul Constanța, sunt tinerii care au murit în accidentul care a avut loc marți seara.

ADVERTISEMENT