Life

Sofia Vicoveanca a reacționat după ce a răbufnit în timpul unui eveniment: „Un gest urât din partea mea”

Sofia Vicoveanca a fost enervată al culme în timpul unui eveniment din Neamț. Iată cine a scos-o din sărite pe artistă.
26.08.2021 | 12:05
Sofia Vicoveanca a reactionat dupa ce a rabufnit in timpul unui eveniment Un gest urat din partea mea
ADVERTISEMENT
26-08-2021
09:04

Sofia Vicoveanca a reacționat după ce a răbufnit în timpul unui eveniment

Sofia Vicoveanca și-a cerut scuze pentru reacția nervoasă pe care a avut-o în timpul evenimentului. După ce i-a certat pe niște adolescenți că joacă hora în fața scenei, interpreta de muzică populară speră ca aceștia să o poată ierta. 

Artista a spus că a avut o zi grea, dar nu încearcă să-și justifice răbufnirea cu această declarație. 

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu…îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să-mi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc.

A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță. Nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă. Îmi cer iertare, dacă nu…Dumnezeu va face dreptate”, a declarat artista la Antena 3. 

Sofia Vicoveanca a fost enervată la culme în timpul unui eveniment din Neamț. Interpreta de muzică populară a fost surprinsă chiar atunci când avea o criză de nervi, răbufnind la adresa unor tineri.

Îndrăgita cântăreață s-a enervat atunci când a văzut un grup de adolescenți îmbrăcați în costum popular. Totul s-a întâmplat chiar după ce artista a început să cânte, după care nu s-a mai putut abține.

ADVERTISEMENT

Sofia Vicoveanca, enervată la culme în timpul unui eveniment. Cine a scos-o din sărite pe artista de muzică populară

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România și are o carieră muzicală de peste 60 de ani. De data aceasta, fanii artistei au fost revoltați de reacția pe care a avut-o la o cântare.

Sofia Vicoveanca s-a enervat la culme în timpul unui eveniment la care cânta. Interpreta de muzică populară nu a mai ținut cont nici de cei prezenți la eveniment și a răbufnit la adresa unor adolescenți îmbrăcați în costume populare.

ADVERTISEMENT

În timp ce își interpreta melodiile, adolescenții din grupul respectiv au început să joace o horă chiar în fața scenei.

Cântăreața s-a enervat și a luat atitudine, deranjată de faptul că tinerii au început să danseze în fața tuturor, pe iarbă.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să jucați în fața publicului! Hai, afară!”, a strigat Sofia Vicoveanca la evenimentul din Grințieș, Neamț, scrie spynews.ro. 

Unul dintre cei prezenți la eveniment a postat cipul video cu răbufnirea artistei pe rețelele de socializare. Filmulețul a ajuns imediat viral în mediul online, iar cei care au participat la eveniment au fost revoltați de reacția artistei.

ADVERTISEMENT

Aceștia nu au înțeles de ce Sofia Vicoveanca a țipat la adolescenții care dansau, din moment ce ea interpreta o melodie prin care invita lumea la dans. Internauții au lăsat numeroase comentarii legate de această întâmplare.

„Întrebarea mea este: ce o fi fost în sufletul copiilor după o astfel de situație? Cel mai probabil unii aveau lacrimi în ochi… ”

„Am rămas cu toții blocați de ieșirea doamnei Sofia Vicoveanca. Lumea a așteptat-o până spre seară, cu bucurie în suflet, ca mai apoi să ne dezamăgească destul de dureros. Nu ne așteptam la așa ceva”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de cei prezenți la eveniment.

ADVERTISEMENT