News

Lumea l-a crezut mort în luptă, dar a reapărut! Soldatul ucrainean care dansează pe TikTok pentru fiica sa revine pe internet. Video

Soldatul din Ucraina care face videoclipuri pe TikTok pentru a-i arăta fiicei sale că este încă în viață pe câmpul de luptă revine după două zile de absență.
05.03.2022 | 07:58
Lumea la crezut mort in lupta dar a reaparut Soldatul ucrainean care danseaza pe TikTok pentru fiica sa revine pe internet Video
Anatoli Ștefan publică din nou pe TikTok, dovedind că este încă în viață. Sursa foto: fotomontaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Un soldat ucrainean a devenit vedetă pe întregul mapamond după ce s-a filmat în repetate rânduri dansând, pentru a-i putea arăta fiicei sale că este încă în viață.

Soldatul ucrainean care face videoclipuri pentru fiica sa a revenit pe TikTok

Anatoli Ștefan este pe câmpul de luptă, unde a găsit totuși timp să înregistreze câteva videoclipuri amuzante pe care să le pună pe internet. Pe TikTok, clipurile au realizat zeci de milioane de vizualizări. Bărbatul este urmărit de mai bine de 4,2 milioane de persoane pe rețeaua socială.

ADVERTISEMENT

Îngrijorările internauților au apărut după ce Anatoli a lipsit două zile de pe internet. Astfel, mulți s-au temut că ucraineanul a căzut pe câmpul de luptă.

Totuși, Anatoli revine cu două noi videoclipuri, pentru a dovedi că este încă teafăr și nevătămat. De data aceasta, însă, bărbatul nu dansează:

ADVERTISEMENT

Videoclipurile cu Anatoli dansând au făcut înconjurul lumii, datorită modului soldatului de a prezenta situația de pe câmpul de luptă pentru fiica sa.

Acesta era deja cunoscut pe TikTok pentru videoclipurile pe care le realizase în pandemie alături de fiica sa, clipuri disponibile pe contul său. A reușit să adune un număr semnificativ de urmăritori pe platformă, iar numărul acestora este acum în continuă creștere.

ADVERTISEMENT

Anatoli Ștefan a devenit cunoscut în întreaga lume

”Suntem în viață! Luptăm pentru independența Ucrainei! Glorie Ucrainei! Glorie eroilor”, transmite Anatoli Ștefan într-unul din videoclipurile pe care le-a realizat de când a plecat la război.

Rețelele sociale au fost intens criticate în ultimii ani pentru tipurile de conținut pe care acestea le oferă și pentru lipsa unor măsuri de combatere a fake news-ului și nu numai.

ADVERTISEMENT

Iată însă că odată cu războiul din Ucraina, lumea descoperă și o altă față a social media. Deși site-urile sunt folosite în principiu pentru a disemina imaginile cu ororile războiului, există în continuare și momente vesele surprinse de cameră. Asta pentru că și cei de pe front sunt tot oameni cu familii și prieteni pe care i-au lăsat în urmă.

ADVERTISEMENT