Life

Solistul trupei Rammstein este acuzat de agresiune sexuală! Ce solicită guvernul Germaniei

Solistul trupei Rammstein este acuzat de agresiune sexuală! Guvernul Germaniei intervine și el și solicită măsuri pentru public.
06.06.2023 | 22:15
Solistul trupei Rammstein este acuzat de agresiune sexuala Ce solicita guvernul Germaniei
Solistul trupei Rammstein este acuzat de agresiune sexuală. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Solistul trupei Rammstein este acuzat de agresiune sexuală! Din această cauză, guvernul Germaniei a solicitat mai multe măsuri.

Solistul trupei Rammstein este acuzat de agresiune sexuală

Till Lindemann, solistul celebrei trupe, este acuzat că a agresat mai multe femei după concertele trupei. Acuzațiile au început să apară de câteva zile. Victimele susțin că au fost chemate la afterparty, dar au fost drogate.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi ales tinere din primele rânduri de la concertele sale și le invita apoi în culise. Două dintre aceste femei au spus chiar că au fost drogate în timpul petrecerilor. Ulterior, ele ar fi fost supuse unor acte sexuale. Toate aceste lucruri au fost negate de membrii trupei.

Tot presa germană mai povestește și despre un adevărat sistem creat pentru racolarea tinerelor venite la concerte. Acestea ar fi fost filmate sau fotografiate pentru ca solistul să le aleagă pe cele cu care dorea să se întâlnească și cu care să aibă relații intime.

ADVERTISEMENT

Guvernul Germaniei a solicitat în acest caz măsuri de protecție pentru tinere, mai ales având în vedere că trupa este acum într-un turneu european.

“Tinerele, în special, trebuie să fie mai bine protejate împotriva agresiunilor”, a declarat ministrul german al familiei, Lisa Paus, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Ce a solicitat ministrul familiei din guvern

De asemenea, ministrul german a mai solicitat să fie amenajate zone de protecție speciale pentru femei în timpul concertelor.

Aceasta a solicitat și înființarea unor echipe care să intervină în cazul în care una dintre participantele la concerte ar fi victima unei agresiuni.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai solicitat și “o dezbatere serioasă despre responsabilitatea artiştilor şi a organizatorilor vizavi de fanii lor”.

Trupa urmează să aibă mai multe concerte în Munchen în această săptămână. S-a luat decizia ca în primul rând, în care s-ar fi aflat femeile pe care solistul trupei Rammstein le-ar fi ales pentru a le a agresa, va fi închis. Astfel, zona din fața scenei va fi eliminată.

“Organizatorul ne-a informat ieri că nu va exista Row Zero, nici Aftershow Party aici, la noi”, a spus Tobias Kohler, purtătorul de cuvânt al instituţiei care administrează stadionul unde vor avea loc concertele.

ADVERTISEMENT