Life

Sonia Trifan îi face lipeala lui Bursucu de la Teo Show? Dezvăluire neașteptată în direct

Sonia Trifan a făcut o dezvăluire neașteptată care îl vizează pe Bursucu de la Teo Show. Creatoarea de modă a spus că partenerul de emisiune al lui Teo Trandafir e vânat de multe domnișoare.
12.11.2021 | 17:45
Sonia Trifan ii face lipeala lui Bursucu de la Teo Show Dezvaluire neasteptata in direct
ADVERTISEMENT

Sonia Trifan a fost invitată în emisiunea prezentată de Bursucu și Teo Trandafir de la Kanal D, unde a scăpat porumbelul.

Creatoarea de modă a vorbit despre proiectele sale de viitor, anunțând că pregătește o nouă colecție de haine în curând.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus, la un moment dat, că de fiecare dată când trebuie să ajungă cu fotomodelele sale în emisiunea Teo Show, mult sunt mai degrabă interesate de Bursucu decât de prezentarea hainelor.

Sonia Trifan i-a spus lui Bursucu de la Teo Show că modelele sale sunt topite după el. Reacția prezentatorului

Sonia l-a luat prin surprindere pe Bursucu. I-a dezvăluit cât este de dorit de tinerele cu care colaborează pentru defilările produselor sale.

ADVERTISEMENT

Co-prezentatorul lui Teo Trandafir a făcut ochii cât cepele auzind că există multe femei care vor să îl cunoască. Și-a recunoscut încântarea la secundă. I-a spus fashionistei că abia așteaptă următoarea defilare de haine în platoul de la Kanal D.

„Toate fetele când vin la voi întreabă de Bursucu. Vor să facă poze cu el”, a spus Sonia Trifan din senin în mijlocul unei conversații în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a rămas fără grai, iar Bursucu, mândru că este dorit de modele, a reacționat în stilul său caracteristic.

„Să mă anunți când mai ai prezentări de modă”, i-a spus Adrian Cristea creatoarei de modă, confirmând că și el și-ar dori să le cunoască pe unele din manechinele sale.

ADVERTISEMENT

Iubita colegului lui Teo Trandafir, discretă

Chiar dacă multe fete sunt dornice să îl cunoască pe celebrul realizator tv, inima lui bate la ora actuală pentru o singură femeie, pe nume Andreea, cu care coregraful are și o fetiță în comun.

Despre iubita lui Bursucu se știu puține lucruri, având în vedere că femeia din viața prezentatorului nu își dorește să fie o persoană publică. Ce a aflat presa este că partenera colegului lui Teo mai are un copil,. L-a crescut singură de la vârsta de 3 ani, după ce fostul ei iubit a murit.

Despre femeia cu care Adi a reușit să clădească o familie, bărbatul are numai cuvinte de laudă. Deși evită să spună lucruri din intimitatea lui, ceea ce este de înțeles, Bursucu a spus printre rânduri că femeia care i-a dăruit un copil este una extraordinară. Se simte foarte norocos să o aibă în preajmă.

ADVERTISEMENT
Tags: