Life

Sonia Trifan, opulență la un eveniment de modă: “Materialele au costat 10.000 de euro”

Sonia Trifan, cunoscuta creatoare de modă, a susținut un show incendiar la Romanian Fashion Awards.
11.12.2023 | 14:35
Sonia Trifan opulenta la un eveniment de moda Materialele au costat 10000 de euro
Sonia Trifan, lux și opulență la Romanian Fashion Awards. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Sonia Trifan mărturisește că nu a dormit 4 zile, dar efortul a meritat. A deschis festivalul Romanian Fashion Awards cu o colecție unde numai perucile, de o lungime unică în România, au costat 6.000 de euro.

Sonia Trifan a cheltuit o avere pentru noua colecție

În weekend, Sonia Trifan  a deschis, cu o colecție impresionantă, festivalul Romanian Fashion Awards. Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, frumoasa creatoare de modă dezvăluie că materialele rochiilor au venit direct de la Dubai și au costat 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Sonia Trifan nu a avut o viață ușoară în ultimii ani. A trecut printr-un divorț și nu și-a găsit, încă, jumătatea. Dar frumoasa blondă s-a refugiat în muncă. Iar acum,  după 4 zile de nesomn, este mai fericită ca niciodată după succesul de la Romanian Fashion Awards.

“Am avut rochii cu materiale aduse tocmai din Dubai, materiale care au costat foarte, foarte mult. Perucile, în valoare de 6000 de euro, au fost create special pentru show-ul meu. Am avut o echipă de 40 de oameni în backstage, numai profesioniști, care m-au ajutat foarte mult” declară Sonia Trifan, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sonia Trifan: “Perucile au costat 6.000 de euro”

Pentru această prezentare, Sonia a vrut neapărat niște peruci deosebite. Acestea au venit tocmai de la o fabrică din Târgu Mureș. Sunt din păr natural iar lungimea lor este o premieră pentru un podium din România.

“Festivalul a sărbătorit 25 de ani de existență.  Iar eu, Sonia Trifan,  am avut deosebita onoare de a deschide acest extraordinar festival cu un mega show. Totul conceput și realizat special pentru această ocazie. În spatele show-ului meu, intitulat Super Diva, a stat o echipă de aproximativ 40 de oameni. Toți specialiști de top în România, care au făcut ca visul meu să devină realitate.

ADVERTISEMENT

Echipa de hairstylisti în frunte cu Monik, trainer internațional pentru coafuri de seară, au muncit 30 ore pentru coafurile de senzație. Au fost realizate cu ajutorul perucilor concepute special pentru mine de către un brand românesc producător de peruci și au costat aproximativ 6.000 de euro.

Unul dintre hairstyliști nu a mâncat 2 zile. Eu am mai băgat încă un model în prezentare, pe ultima sută de metri, și nu avea perucă. Așa că au făcut-o în 6 ore și, în următoarele 8, ore s-au urcat în mașină pentru a o duce direct la festival. Perucile sunt din păr natural, iar lungimea lor este o premieră în România”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Sonia Trifan.

ADVERTISEMENT

“Doar materialele au costat 10.000 de euro”

În afară de materialele care au costat 10.000 de euro și de perucile exorbitante, Sonia Trifan și-a dorit și niște accesorii pentru cap, niște coroane la care s-a lucrat timp de 3 zile. Cea mai scumpă rochie de pe podium costă 2.500 de euro și este făcută din cristale și pene de struț.

“Echipa Alina Bedeleanu s-a ocupat și de crearea unor mega accesorii pentru cap și au lucrat non stop, 3 zile, pentru a confecționa aceste coroane superbe. Nu mai spun de machiaje.

Manechinele au stat în pregătiri pentru par și machiaj timp de 12 ore. Doar materialele, care sunt broderii cu cristale și mărgele de cristale, cusute manual și aduse de către distribuitorul meu, special pentru mine, din Dubai au costat 10. 000 de euro.

Cea mai scumpă rochie de pe podium costă 2.500 euro, realizată toată cu cristale și pene de struț. Cea mai ieftină poate fi achiziționata la prețul de 500 euro și este făcută cu paiete și mărgele indiene”, mai spune Sonia Trifan.

“Sarah Prodan mi-a comandat deja o rochiță”

Sonia Trifan a fost recompensată pentru această uluitoare prezentare cu un premiu frumos la Romanian Fashion Awards. Fiica Anamariei Prodan a comandat deja o rochie de la cunoscuta creatoare.

“Am primit și un premiu, sâmbătă seară la Romanian Fashion Awards. Este singurul show de acest gen în România,  atât de complet prin tot ceea ce am conceput.

De la coroane, accesorii, peruci, rochii, machiaje și coafuri, până la muzica pe care au defilat modelele. Ana Mardare este una dintre cele mai bune voci de jazz din România și instrumentiști live pe scenă.

În urma show-lui meu, Sarah Prodan mi-a comandat deja o rochiță din noua colecție. Nu am dormit eu 4 zile, dar a meritat”, mărturisește creatoarea de modă.

 

ADVERTISEMENT