Life

Sora cântăreței Mariah Carey o acuză pe mama lor de abuzuri sexuale și practici satanice asupra ei

06.08.2020 | 23:24
Sora cantaretei Mariah Carey o acuza pe mama lor de abuzuri sexuale si practici satanice asupra ei
ADVERTISEMENT

Scandal uriaș în familia cântăreței Mariah Carey! Sora acesteia, Alison, a lansat un tir de acuzații extrem de grave față de mama lor, Patricia, acuzații asupra cărora trebuie să decidă judecătorii din New York.

Sora lui Mariah Carey își acuză mama că a implicat-o în orgii când era minoră

Alison a denunțat-o la Curtea Supremă din New York pe propria ei mamă susținând că ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale cu diferiți bărbați adulți când ea avea doar 10 ani.

ADVERTISEMENT

Sora vedetei a prezentat în fața judecătorilor și o serie de probe, în special documente legale pentru a-și dovedi acuzațiile, scrie cotidianul britanic The Sun.

Alison, care a practicat prostituția timp de mai mulți ani, fusese diagnosticată cu stres postraumatic pe care l-a dezvoltat în zeci de ani, psihiatrii fiind convinși că originea stresului este în copilărie.

ADVERTISEMENT

Știa Mariah adevărul?

Sora lui Mariah confirmă în acest fel teoriile apărute în urma izbucnirii dosarului miliardarului Epstein, și anume că există o elită a showbiz-ului și a lumii antreprenoriale care organizează des orgii sexuale cu minori și iau parte la ritualuri satanice.

Alison susține că mama ei o obliga să participe la astfel de orgii, unde ea nu era singură minoră.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, denunțătoarea a scris în plângerea penală trimisă organelor legii că în acele petreceri obscure se consumau droguri.

Alison solicită compensare suferinței în bani. Rămâne de văzut ce vor decide judecătorii newyorkezi în legătură cu situația prin care a trecut sora cântăreței, cazul căpătând deja o amploare mediatică fără precedent în media din SUA.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre internauții americani susțin inclusiv faptul că Mariah Carey nu era străină deloc de situația prin care a trecut sora ei în copilărie, dar că a preferat să nu dea curs acestei povești dramatice, cel mai probabil pentru a o proteja. În cele din urmă, Alison și-a făcut curaj și a spus tot ce a trăit.

 

ADVERTISEMENT
Tags: