Life

Sora Halynei Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin, declarație sfâșietoare: „Eram apropiate, în ciuda distanței”

Sora Halynei Hutchins a reacționat în urma tragediei provocată de actorul Alec Baldwin. Declarațiile ei sunt, pur și simplu, sfâșietoare.
25.10.2021 | 13:02
Sora Halynei Hutchins femeia ucisa accidental de Alec Baldwin declaratie sfasietoare Eram apropiate in ciuda distantei
ADVERTISEMENT

Sora Halynei Hutchins a reacționat după ce fotografa a fost ucisă în mod accidental de Alec Baldwin, cu o armă de recuzită, pe platourile de filmare ale peliculei „Rust”.

Svetlana Androsovych, sora mai mică a femeii în vârstă de 42 de ani pe care acum o plânge întreaga breaslă, este înmărmurită de ceea ce s-a întâmplat, la fel ca toată familia ei.

ADVERTISEMENT

La fel ca multă lume, nici Svetlana nu poate să înțeleagă cum a putut avea loc această tragedie. Despre sora ei a spus că a fost un model demn de urmat dintotdeauna și că a fost apropiată de ea, deși cele două au locuit la mii de kilometri distanță.

Sora Halynei Hutchins, femeia ucisă de Alec Baldwin: „Sperăm că timpul ne va ușura durerea”

„Nu pot să înțeleg decesul ei. Am iubit-o foarte mult. Eram foarte mândră de ea. Ea a fost modelul meu. Am fost întotdeauna apropiate. Eram în contact, în ciuda distanței”, a declarat sora Halynei pentru Kyiv Post, conform fox23.com.

ADVERTISEMENT

„Această pierdere este o durere mare pentru familia noastră și văd cât de greu este pentru părinții noștri. Sperăm că timpul ne va ușura durerea”, a spus femeia, care este stabilită în Indonezia.

Hutchins a lăsat în urmă un nod în inimile tuturor, în special în sufletele celor dragi. Femeia a plecat fără să se bucure în continuare de fiul ei, Andros, în vârstă de doar 9 ani. Și soțul acesteia, Matthew Hutchins, este dărâmat de durere.

ADVERTISEMENT

Presa britanică scrie la superlativ despre Halyna, care s-a remarcat ca o femeie model nu doar datorită felului în care și-a condus cariera ca fotografă de film.

Sora Halynei nu poate să înțeleagă cum s-a putut petrece tragedia despre care vorbește toată lumea. Foto: Facebook

Sute de persoane au aprins lumânări în memoria fotografei

Căsătoria și relația cu Hutchins a fost un model, de asemenea, pentru cei din jurul ei, neremarcându-se cu scandaluri sau certuri, iar tot ce a făcut a fost pentru fiul ei, care acum va fi în îngrijirea tatălui.

ADVERTISEMENT

Sute de oameni din cadrul Alianței Internaționale a Angajaților Scenelor Teatrale s-au adunat în Burbank, California, unde au depus lumânări și flori în memoria Halynei.

În urma acestui eveniment tragic, poliția din Santa Fe a deschis o anchetă din oficiu pentru a se stabili împrejurările exacte și eventualele vinovății în cazul acestei morți, pe care mulți o cataloghează drept o crimă.

Alec Baldwin și-a exprimat regretul pentru ceea ce s-a petrecut. Bărbatul a anunțat că se retrage din viața publică. Cariera lui ia sfârșit o dată cu acest episod care îl va urmări până la sfârșitul vieții.

 

 

ADVERTISEMENT