Life

Sora lui Radu Drăgușin, dezvăluiri picante despre iubita fotbalistului

Meira, sora lui Radu Drăgușin, a făcut dezvăluiri exclusive despre Ioana, iubita fundașului Naționalei României.
24.11.2023 | 13:15
Sora lui Radu Dragusin dezvaluiri picante despre iubita fotbalistului
Meira, sora lui Radu Drăgușin, dezvăluiri despre Ioana, iubita fotbalistului / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Naționalei României calificate la Euro 2024. Cu toate acestea, deși este o stea în ascensiune a fotbalului, fotbalistul vedetă al celor de la Genoa este foarte discret. Pentru FANATIK însă, sora lui, Meira Drăgușin, a făcut dezvăluiri picante.

Radu Drăgușin, o copilărie închinată sportului

Meira, frumoasa soră a lui Radu Drăgușin, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum era fotbalistul când era micuț. Și, ne-a precizat ea, copilăria lor s-a învârtit în jurul sportului, cei doi frați provenind, de altfel, din părinți care au făcut performanță, la rândul lor.

ADVERTISEMENT

”Am fost niște copii normali și cu mult chef de joacă. Inventam și ne jucam tot felul de jocuri împreuna. Pentru amândoi școala și sportul au fost primordiale. Asta a fost impus de părinții noștri, cei care ne au dat o educație excepțională și valori pe care orice copil ar trebui să le aibe.

Dar amintirile noastre preferate sunt acele momente când, de sărbători, ne strângeam cu toții la noi acasă și era casa plină. Acest lucru îl facem și astăzi”, ne-a spus Meira Drăgușin, sora fotbalistului din Naționala condusă de antrenorul Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Ce spune sora lui Radu Drăgușin despre iubita fotbalistului

În altă ordine de idei, ne-a mai dezvăluit sora lui Radu Drăgușin, iubita fotbalistului i-a căzut și ei ”cu tronc”. Iar asta, ne-a explicat ea, este pentru că a observat ce relație există între fratele ei și Iona, frumoasa tânără cu care se iubește.

”Radu este foarte fericit în relația pe care o are cu Ioana. Ei se susțin și se iubesc necondiționat. Este foarte important să ai lângă tine o persoana care te înțelege și îți este alături indiferent de situație. Iar el a găsit persoana tocmai potrivită.

ADVERTISEMENT

Eu și Ioana ne înțelegem foarte bine. Suntem pasionate de lucruri similare, dar activitatea noastră preferată este să mergem pe stadion împreuna și să îl susținem pe Radu”, ne-a mai dezvăluit frumoasa Meira, sora fundașului României. De altfel, relația dintre cele două este suficient de bună pentru ca sora lui Radu să îi trimită, așa cum a și recunoscut cu ceva timp în urmă, buchete de flori Ioanei, în numele sportivului.

Meira Drăgușin, entuziasmată de succesul fratelui ei

Meira Drăgușin ne-a dezvăluit că merge cât de des poate la meciurile fratelui ei. Dar, a precizat pentru FANATIK, favoritele sale sunt cele în care Radu apare în postura de jucător al Naționalei României. Pentru că, spune frumoasa soră a fotbalistului, acelea sunt momentele în care își dă seama cel mai bine cât de iubit este Radu Drăgușin.

ADVERTISEMENT

”La toate meciurile lui Radu emoțiile noastre, ale mele, dar și ale familiei sunt foarte mari. Dar mereu avem încredere în el că va da totul pe teren. Personal, îmi place mai mult să merg la meciurile de la Națională pentru că văd zeci de mii de oameni care trăiesc momentele de fotbal cot la cot cu băieții.

Trebuie să zic că în momentele când îi aud numele pe tot stadionul sunt totul pentru mine. Atunci simt mai tare ca oricând cât sunt de norocoasă că este fratele meu. Și sunt foarte mândră de el (…)

Știu că, pentru el, este important doar că sunt acolo. Când aud oamenii din jurul meu că spun ceva frumos despre el, cu greu mă abțin să nu mă întorc la ei și să le spun că eu sunt sora lui”, mai spune Meira.

ADVERTISEMENT