Life

Radu Drăgușin are o soră superbă! Ce spune Meira despre succesul fundașului de fier al Naționalei! Foto

Fundașul de fier al Naționalei, Radu Drăgușin, se poate lăuda cu Meira, sora lui, o tânără care fură privirile oricui.
23.11.2023 | 12:00
Meira, sora lui Radu Drăgușin, dezvăluiri de senzație despre fundașul Naționalei / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Meira, sora lui Radu Drăgulin, a vorbit despre fotbalist, în exclusivitate pentru FANATIK. Mai mult, ea a făcut dezvăluiri neștiute despre relația lor și ne-a povestit cum a trăit meciurile calificării Naționalei României pentru Euro 2024.

Sora lui Radu Drăgușin trăiește meciurile Naționalei la maximum

Meira, sora lui Radu Drăgușin, trăiește la intensitate maximă meciurile Naționalei României. Iar când fratele ei e pe teren, emoțiile ei se dublează, mai ales că fundașul are o responsabilitate uriașă pentru echipă. Dar, spune ea, știe că Radu va face, de fiecare dată, totul pentru echipă.

ADVERTISEMENT

”La toate meciurile lui Radu emoțiile noastre, ale mele, dar și ale familiei sunt foarte mari. Dar mereu avem încredere în el că va da totul pe teren. Personal, îmi place mai mult să merg la meciurile de la Națională pentru că văd zeci de mii de oameni care trăiesc momentele de fotbal cot la cot cu băieții.

Trebuie să zic că în momentele când îi aud numele pe tot stadionul sunt totul pentru mine. Atunci simt mai tare ca oricând cât sunt de norocoasă că este fratele meu. Și sunt foarte mândră de el”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Meira Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Iar când este în tribune, invariabil, aude cum și ce se vorbește de fratele ei. Iar cum jocurile sale au devenit din ce n ce mai consistente, și la echipa de club, dar și la Națională, Meira are toate motivele să se bucure. Și, de multe ori, cu greu se abține să nu strige, de mândrie, la cei din jur că Radu îi este fratele mai mare.

”Nu am un mod anume de a-l încuraja, dar, cu siguranța, știe că trăiesc fiecare faza alături de el. Știu că, pentru el, este important doar că sunt acolo. Când aud oamenii din jurul meu că spun ceva frumos despre el, cu greu mă abțin să nu mă întorc la ei și să le spun că eu sunt sora lui”, mai spune Meira.

ADVERTISEMENT

Ce îi deosebește de Radu Drăgușin și pe sora sa

Meira, cu umor, ne-a dezvăluit și care sunt diferențele dintre ei, ca frați. Mai exact, cel responsabil cu calmul este Radu Drăgușin, fundașul naționalei, pe când ea este cea impulsivă. Dar, așa cum spune sora fotbalistului, ei se completează perfect și sunt de nedespărțit.

”Radu este o persoană foarte calmă. El este cel care mă temperează și îmi dă sfaturi indiferent de situație. La rău sau la bine este întodeauna alături de mine”, a mai spus, pentru FANATIK, sora lui Radu Drăgușin. În altă ordine de idei, frumoasa Meira spune că este convinsă că România, cu Radu Drăgușin în frunte, va avea succes la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”Sincer, nu contează cu ce echipe va fi în grupe. Sunt sigură că indiferent de echipele cu care va juca, el și colegii lui vor da totul pe teren și am mare încredere în ei că vor ajunge departe”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Merisa, sora lui Radu Drăgușin.

Meira a fost și ea la Naționala României

Sportul pare să fie în sângele familiei Drăgușin. Mama lui Radu și a Meirei a jucat baschet de performanță. Fotbalistul este deja piesă de bază în Naționala gândită de Edi Iordănescu, iar la Genoa este de neînlocuit în angrenajul lotului. Meira, la rândul ei, a jucat baschet de performanță. Ba chiar a fost și în Naționala României la 16 ani, la categoria ei de vârstă.

Cu toate acestea, odată cu pandemia, Meira a renunțat la baschetul de performanță. În schimb, pare-se, are un cap bun pentru afaceri. Și, de ceva vreme conduce o firmă care se ocupă de planificarea de nunți, are florărie online și se ocupă cu promovarea acestor activități.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat...
Momentul când un şef de post dintr-o comună din Mehedinţi cade ca secerat la pământ. Florin avea doar 35 de ani şi era tatăl a două fetiţe
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru...
Intoxicările lui Simion, în SUA. S a plâns că a fost arestat pentru a i se pune pumnul în gură
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024....
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024. Femeile profită de legendă atunci când e an bisect