News

Sora lui Stelian, tânărul strivit de o poartă de fotbal, a asistat la tragedie. Cum a decurs intervenția ambulanței

Mihaela, sora lui Stelian, tânărul din Argeș strivit de o poartă de fotbal, a asistat la tragedie. Aceasta povestește cum a decurs intervenția ambulanței.
15.08.2023 | 08:26
Sora lui Stelian tanarul strivit de o poarta de fotbal a asistat la tragedie Cum a decurs interventia ambulantei
Sora lui Stelian a asistat la tragedia din Argeș, acolo unde fratele ei a fost strivit de poarta de fotbal. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihaela, sora lui Stelian, tânărul de 23 de ani strivit de o poartă de fotbal, a asistat la tragedie. Ea povestește cum a decurs intervenția ambulanței în acea zi fatidică de 27 iulie.

Sora lui Stelian a asistat la tragedia din Argeș, acolo unde fratele ei a fost strivit de poarta de fotbal

Cu mai puțin de trei săptămâni în urmă, o tragedie fără margini avea loc în comuna Băbana din județul Argeș. Stelian, un tânăr de 23 de ani, ajungea în stare gravă la spital după ce fusese strivit de o poartă de fotbal.

ADVERTISEMENT

Două zile mai târziu, pe 29 iulie, băiatul se stingea din viață la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Moartea acestuia a lăsat în urmă multă durere, regrete și semne de întrebare. Familia lansează acuzații destul de grave în direcția autorităților.

Mihaela, sora mai mică a lui Stelian, a fost alături de fratele său în ziua accidentului. Ea a asistat la clipele cumplite. Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 20:00, pe 27 iulie.

ADVERTISEMENT

Așa cum obișnuia să facă de multe ori, băiatul a mers pe terenul de fotbal din comună, direct la poartă. Ajuns aici, s-a prins cu mâinile de bara transversală şi s-a ridicat în braţe. Nu a știut că poarta nu este asigurată. Într-o clipă, construcția metalică s-a prăbușit peste el. Băiatul a căzut pe spate, iar bara l-a lovit în cap.

De când este islazul făcut, de 3-4 ani, el acolo se ducea să se prindă de bara aia. S-a prins aşa cu mâinile. S-a prins şi şi-a făcut un pic de elan şi bara asta de sus a venit pe frunte. Aici pe frunte i-a venit”, descrie Mihaela cumplitele scene de luna trecută, pentru Observator News.

ADVERTISEMENT

După acest accident grav, primarul din localitatea Băbana a spus că poarta fusese demontată cu ocazia Zilei Comunei. Aceste eveniment a fost organizat pe terenul respectiv. Ulterior, când au repus-o pe poziţii, angajaţii primăriei nu au mai asigurat-o. Acest aspect, necunoscut de Stelian, a dus la tragedie.

Sora lui Stelian descrie cum a decurs intervenția ambulanței: ”Era doar șofer și asistent. Nu medic, nu nimic”

Nu doar autoritățile sunt arătate cu degetul în acest caz. Rudele băiatului decedat spun că medicii au ajuns la fața locului după 45 de minute de la apelul la 112. De notat că Băbana se află la 15 kilometri de Pitești.

ADVERTISEMENT

Domnul de la ambulanţă ne-a spus să aşteptăm că sunt curbe pe drum şi merge încet. Era doar şofer şi asistent. Nu medic, nu nimic”, mai declară sora lui Stelian. În replică, spitalul neagă aceste afirmații şi spune că ambulanța a ajuns în 20 de minute.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Casa Regală o critică din nou pe Meghan. Ce a făcut în Nigeria
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor