Life

Sore, adevărul despre relația cu Răzvan Miheț. Ce ar fi fost, de fapt, între ea și fostul soț al Oanei Matache

Sore a fost mai sinceră ca niciodată. Ce a avut artista de spus despre relația cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache
28.11.2023 | 08:50
Sore adevarul despre relatia cu Razvan Mihet Ce ar fi fost de fapt intre ea si fostul sot al Oanei Matache
Sore a pus punctul pe i. Declarațiile sincere ale artistei despre relația cu fostul cumnat al Deliei Sursa foto: Facebook/ Sore
ADVERTISEMENT

Sore este o femeie împlinită, pe toate planurile. Artistei îi merge extrem de bine în ultima vreme, iar afacerile și cariera ei sunt mai prospere ca niciodată. Chiar dacă la capitolul amoros mai sunt câteva detalii de pus la punct, aceasta se declară mulțumită.

Sore este mai împlinită ca niciodată

Încurcate sunt căile dragostei, iar Sore poate confirma acest lucru. Artista a fost destul de rezervată cu relațiile ei și pare că nici acum nu se dezice de la acest principiu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Sore a atras atenția tuturor după ce s-a afișat de câteva ori la brațul lui Răzvan Miheț. Vestea a fost uimitoare pentru fani, mai ales că Răzvan tocmai ce încheiase mariajul cu Oana Matache.

Liberi amândoi și fără obligații, artista și fostul cumnat al Deliei au decis să iasă la câteva întâlniri. Deși aveau toate coordonatele pentru a fi un cuplu de succes, lucrurile nu au funcționat între ei.

ADVERTISEMENT

Artista a încercat să fie cât mai discretă în ceea ce privește relațiile ei, dar se pare că nu i-a prea reușit. Surprinsă cu fostul soț al Oanei Matache, aceasta a trebuit să dea câteva explicații fanilor. Întrebată ce a fost între ea și Răzvan, vedeta a fost extrem de succintă.

”Eram doi oameni singuri care au ieșit la câteva întâlniri”, a declarat Sore, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pe cât de repede s-au aprins sentimentele între ei, pe atât de repede s-au și stins. Sore și Răzvan nu au rezistat prea mult timp împreună. Artista pune foarte mult accent pe conexiunea umană, iar asta pare că a lipsit din relația ei.

Artista nu pune deloc presiune pe o eventuală viitoare relație

Sore nu bate pasul pe loc și nici nu se cramponează de planul amoros. Artista este conștientă că are multe alte lucrui mai importante care necesită atenția și dedicarea ei.

ADVERTISEMENT

În continuare, vedeta preferă să își aleagă cu atenție partenerii, mai ales că vrea un parcurs lung alături de bărbatul de lângă ea. În plus, este foarte important ca viitorul ei iubit să rezoneze cu fiica ei, Erin.

Răzvan Miheț a intrat în relația cu Sore cu un bagaj emoțional destul de mare din fostul mariaj. Acesta a fost căsătorit cu Oana Matache, sora Deliei. Cuplul are doi copii, dar se pare că asta nu a contat în decizia finală de a merge pe drumuri separate.

În prezent, Oana Matache este și ea fericită alături de Radu Siffredi. Deși familia ei l-a acceptat cu greu pe noul partener, acum, apele s-au mai calmat. Mama Oanei nu mai este la fel de înverșunată pe el, iar Delia a lansat o piesă alături de ei.

ADVERTISEMENT
Tags: