Life

Răzvan Miheț, gest surprinzător după divorțul de Oana Matache. Ce a făcut fostul cumnat al Deliei

Răzvan Miheț, gest surprinzător după divorțul de Oana Matache. Ce a decis să facă fostul cumnat al Deliei chiar după separare.
26.04.2023 | 19:29
Razvan Mihet gest surprinzator dupa divortul de Oana Matache Ce a facut fostul cumnat al Deliei
Răzvan Miheț, gest surprinzător după divorțul de Oana Matache. Foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Răzvan Miheț a făcut un gest surprinzător după divorțul de Oana Matache. Acesta a luat o decizie ce poate părea ciudată după o despărțire cu scandal.

Răzvan Miheț, gest surprinzător după divorțul de Oana Matache

Răzvan Miheț și sora Deliei au divorțat acum în mod oficial. Dar acesta pare că nu este pregătit să șteargă tot trecutul cu buretele.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut fostul cumnat al Deliei a fost să nu șteargă toate pozele cu fosta sa soție. Pe paginile de socializare ale lui Răzvan Miheț încă se găsesc imagini cu fosta lui soție.

Totuși, este demn de precizat faptul că nu vorbim despre imagini din ipostaza de cuplu, ci amintiri alături de alte persoane pe care acesta nu a vrut să le șteargă doar pentru că nu mai este soțul Oanei.

ADVERTISEMENT

Pe cealaltă parte, Oana Matache a șters și cea mai mică urmă care îi amintea de fostul iubit și soț. Astfel, ea nu mai păstrează nimic din fosta relație pe Instagram sau Facebook.

Oana Matache l-a dat uitării pe tatăl copiilor ei

Oana Matache este acum preocupată de propria fericire și de noua ei relație, așa că nu vrea să se mai gândească la trecut. Ea locuiește cu noul ei iubit, în ciuda criticilor primite chiar de la mama sa.

ADVERTISEMENT

Gina Matache nu s-a ferit să spună public că nu este de acord cu noua relație a Oanei. Aceasta chiar era de părere că noul iubit al Oanei Matache nu ar trebui să stea în preajma celor doi copii ai săi.

“Nici mie nu îmi place că fac asta, numai după ce am terminat toate argumentele am luat această decizie, dar copiii cei mici trebuie protejați.

ADVERTISEMENT

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor. Copiii au un tată exemplu în eleganță, cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naiba ce au construit părinții”, a scris Gina Matache.

ADVERTISEMENT
Tags: