Life

Sorin Bontea a făcut anunțul înainte de finala Chefi la Cuțite 2023: “Nu s-a mai pomenit”

Anunțul lui Sorin Bontea înainte de finala Chefi la Cuțite 2023. Juratul are o concurentă care luptă pentru marele premiu, Nina Hariton.
20.06.2023 | 19:09
Sorin Bontea a facut anuntul inainte de finala Chefi la Cutite 2023 Nu sa mai pomenit
Anunțul făcut de Sorin Bontea înainte de finala Chefi la Cuțite 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În această seară are loc finala Chefi la Cuțite 2023, iar Sorin Bontea a făcut un anunț înainte de difuzarea la TV a ultimei ediții din emisiune. Juratul o susține pe concurenta sa, Nina Hariton, în lupta cu ceilalți doi finaliști.

Anunțul făcut de Sorin Bontea înainte de finala Chefi la Cuțite 2023

Lupta finală de la Chefi la Cuțite 2023 se va da între Nina Hariton, Paul “Pablo” Tudosescu și Laurențiu Neamțu. De data aceasta, fiecare dintre cei trei chefi are câte un concurent, iar emoțiile vor fi la cote maxime.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată, în istoria show-ului culinar de la Antena 1, când trei cuțite de aur se vor lupta în finală. Chef Sorin Bontea îi ține pumnii Ninei Hariton, concurenta din echipa sa.

Juratul a transmis un mesaj pe rețelele sociale, cu câteva ore înainte de difuzarea ultimei ediții Chefi la Cuțite, sezonul 11. Renumitul jurat o susține pe Nina, concurenta care și-a demonstrat talentul culinar pe parcursul emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, în seara aceasta este marea finală! Nu s-a mai văzut, nu s-a mai pomenit, trei cuțite de aur! Sper să vadă roșu în fața ochilor. Hai, Nina! Pe ei!”, a spus Sorin Bontea pe Instagram, într-un clip video.

Sorin Bontea finala Chefi la Cuțite 2023
Mesajul lui Sorin Bontea înainte de finala Chefi la Cuțite 2023. Sursa foto: Instagram

Toți cei trei finaliști au dat tot ce au mai bun și merită pe deplin locul în finala Chefi la Cuțite 2023. Numai unul dintre ei va câștiga trofeul și marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nina Hariton, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2023

Deși producătorii fac tot posibilul să țină secret numele câștigătorului emisiunii culinare de la Antena 1, s-a aflat recent că Nina Hariton este cea care a obținut marele premiu al acestui sezon, după cum au anunțat Viperele Vesele.

De-a lungul emisiunii, Nina Hariton și-a demonstrat abilitățile culinare remarcabile. Tânăra a reușit să ajungă până în finală și să se lupte cu unii dintre cei mai buni concurenți.

ADVERTISEMENT

În realitate, Nina nu lucrează ca bucătar, aceasta fiind, de fapt, o pasiune. Concurenta lui Sorin Bontea este agent imobiliar, dar a urmat câteva cursuri de gastronomie pentru a-și perfecționa abilitățile.

Nina Hariton este cea de-a treia femeie care câștigă Chefi la Cuțite. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar în sezonul 10 Florica Boboi a obținut victoria. Aceasta din urmă a făcut parte tot din echipa lui Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT