Life

Sorin Bontea, chef iscusit și tată mândru. La 26 de ani, băiatul său e campion: „Am cu ce mă lăuda”

La 26 de ani, băiatul lui Sorin Bontea este campion. Nu-i calcă pe urme juratului de la Chefi la cuțite în bucătărie, dar are alte aptitudini.
06.10.2023 | 14:32
Sorin Bontea chef iscusit si tata mandru La 26 de ani baiatul sau e campion Am cu ce ma lauda
Sorin Bontea este mândru de fiul său. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea are cu ce se mândri. Este unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari de la noi din țară, iar în plan personal, lucrurile merg ca pe roate. Acum, fiul său i-a adus acasă un trofeu chiar mai valoros decât cel de la Chefi la cuțite.

Iulian l-a făcut mândru pe Sorin Bontea

Sorin Bontea este de ani buni în lumina reflectoarelor, însă atunci când vine vorba despre familia lui, aparițiile soției și ale celor doi copii, un băiat și o fată, sunt ceva mai rare.

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă, însă, că juratul Chefi la cuțite nu este mândru de ce a realizat până acum în plan personal. Din contră, primește bucurii pe bandă rulandă de la Miruna și Iulian.

Chiar recent, fiul lui Sorin Bontea i-a adus tatălui său acasă un trofeu chiar mai valoros decât cel de la Chefi la cuțite. La 26 de ani, tânărul pasionat de raliuri a câștigat o competiție importantă. Iar bucătarul nu s-a putut abține să nu-și exprime fericirea în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Pe contul său de Instagram, a publicat o serie de imagini de la cursa la care a participat fiul său, dar și un mesaj emoționant. „Am și eu cu ce mă lăuda! Iulian Bontea a câștigat Logan Cup. Sunt foarte mândru de el!”, a transmis vedeta Antena 1 pe social media.

Sorin Bontea fiul lui trofeu competiție curse raliu costum cască
Iulian Bontea a câștigat o competiție importantă.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

De altfel, succesul vine la doar câteva luni de când Iulian a fost desemnat câștigător al unei alte curse cu renume. Atunci, tânărul a obținut locul întâi în prima etapă a sezonului 2023 din Romanian Endurance Series.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Sorin Bontea mărturisea că deși și-a încurajat fiul întotdeauna, nu poate să nu aibă emoții atunci când acesta conduce. „Am emoții de fiecare dată când îl știu la volan, dar am încredere în el!

Weekendul acesta Iulian a obținut locul I, în prima etapă a sezonului 2023 din Romanian Endurance Series, după 24 de tururi parcurse. Bravo, băiatul meu! Sunt mândru de tine!”, spunea Sorin Bontea, tot pe Instagram, în aprilie.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a făcut mari sacrificii pentru familie

Chiar dacă acum Sorin Bontea are o carieră de succes în România, în trecut, vedeta Antena 1 a făcut mari sacrificii. Pentru bani, a lucrat în străinătate, și a stat departe de copiii lui, perioada fiind una grea pentru el.

„Nici eu nu i-am văzut, serios. Veneam o dată acasă la 7-8 luni. Am trecut și eu prin genul ăsta de plecat de acasă”, a declarat Sorin Bontea în fața unei concurente al sezonului trecut Chefi la cuțite. 

ADVERTISEMENT
Tags: