Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Sorin Cârțu a dat cărțile pe față și a vorbit despre dependența Universității Craiova de Mitriță. „E simplu”. Ce spune Rotaru

Sorin Cârțu a vorbit despre dependența Universității Craiova de Alex Mitriță la FANATIK SUPERLIGA. Și Mihai Rotaru a mărturisit că „Piticul atomic” este „locomotiva” oltenilor.
24.01.2024 | 23:44
Sorin Cartu a dat cartile pe fata si a vorbit despre dependenta Universitatii Craiova de Mitrita E simplu Ce spune Rotaru
Sorin Cârțu a dat cărțile pe față și a vorbit despre dependența Universității Craiova de Mitriță. „E simplu” Ce spune Rotaru. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță este „locomotiva” Universității Craiova în sezonul 2023-2024, iar „Piticul atomic” își pune amprenta întotdeuna pe jocul „alb-albaștrilor”. Sorin Cârțu a dat cărțile pe față și a vorbit pe larg despre dependența formației din Bănie de mijlocașul ofensiv.

Este dependentă Universitatea Craiova de Alex Mitriță? Răspundul lui Sorin Cârțu: „Stăm pe o inspirație”

Alex Mitriță continuă să fie cel mai bun fotbalist al Universității Craiova și în 2024, iar „Piticul atomic” a demonstrat acest lucru și cu Farul Constanța. Mijlocașul „alb-albaștrilor” a creat multe șanse importante de gol, având și un penalty refuzat de Radu Petrescu în repriza secundă.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu este de părere că „alb-albaștrii” sunt dependeți în continuare de Alex Mitriță, iar acest lucru se vede și în teren. Legenda din Bănie este de părere că Universitatea Craiova are nevoie și de mai mulți astfel de jucători la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK. RO.

„Suntem tot acolo pentru că depindem cee ce face Mitriță și am vorbit ieri despre o presiune care a fost la un moment dat. A intrat în niște combinații, șuturi. Unul dintre momentele decisive a fost și aceea ratare a lui Mitriță, când a șutat a scos Aioani, a căzut mingea pe linia porții și a revenit.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam că poate ar fi fost mai bine să plaseze balonul decât să tragă în forță. A fost un moment important în evoluția scorului și poate și în evoluția echipei. Este ușor de combătut, îl blochezi și atunc ce facem? Stăm pe o inspirație a acestui jucător.

Ai spus bine , cu Houri a fost ceva mai dinamic, dar nu a fost eficiență. Trebuie gândit și aștept și în continuare acelălalt transfer, să vedem apropo de presa care s-a făcut. Meciul ăsta se putea termina și cu victoria Craiovei, nu era supărare de partea nimănui”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ce îi lipsește Universității Craiova: „Nu ai ADN de winner”

Sorin Cârțu a remarcat și faptul că „alb-albaștrii” au cedat presiunii atunci când joacă partide cu miză ridicată în SuperLiga. Atacantul de legenedă al Craiovei Maxima este de părere că elevii lui Ivaylo Petev nu au sânge de campioni încă.

„Nu vreau să trag o concluzie, e al nu știu câtelea meci pe care îl pierdem când aveam nevoie de o victorie. Victoria de aseară însemna un loc doi, era o altă stare de spirit pentru viitor, pretenții. În momentul în care se tot repetă, trebuie să te gândești. Nu ai ADN de winner (n.r. învingător)”, a spus fostul președinte.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru: Mitriță te face să fii dependent de el”

„Mitriță te face să fii dependent de el pentru că este singurul jucător român care poate să îți rezolve un meci de unul singur. Atunci sigur că te uiți spre el. Am avut și acea șansă fantastică cu Pyry, când a pasat și Baiaram a putut să înscrie acolo”, spune Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Este REA DEPENDENTA Universitatii Craiova de Alex Mitrita?! | VERDICTUL lui Sorin Cartu

ADVERTISEMENT