Sport

Sorina Grozav a răspuns la cea mai grea întrebare: „Îi zici lui Gicu cum să dea gol?”

Sorina Grozav și Gicu Grozav încearcă să separe munca de pe teren de trebuile casnice, însă nu le iese mereu. Cei doi au momente în care se sfătuiesc reciproc în legătura cu felul în care au jucat.
13.11.2023 | 09:50
Sorina Grozav a raspuns la cea mai grea intrebare Ii zici lui Gicu cum sa dea gol
“E greu sa fii SOTIE DE FOTBALIST” RASPUNSUL dat de Sorina Grozav. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Sorina Grozav și Gicu Grozav formează o familie de sportivi de succes. Programul complicat pe care ambii îl au îi face să nu le permită să se vadă atât de des pe cât și-ar dori. Chiar și așa, atunci când reușesc să se întâlnească, cei doi se susțin reciproc atât în fotbal, cât și în handbal.

Sorina Grozav și Gicu Grozav se sfătuiesc între ei

“Gândește-te că ea are meci la București, el poate joacă la Arad. Până ajunge acasă are antrenament, el dimineața, ea după masa. Ea dă randament la Rapid, Gicu e unul din cei mai buni la Petrolul. Se întâlnesc din când în când și o să facă și un copil.

ADVERTISEMENT

Când aveți timp? Vacanțe scurte, vacanțele coincid de Crăciun și de Revelion. Cum reacționați unul față de celălalt? Tu joci handbal, tu cu mâna, el cu piciorul. Mă gândesc că aveți discuții”, a spus Robert Niță la emisiunea „Suflet de Rapidist”, care se difuzeza în fiecare marți, de la 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO.

“E greu din punct de vedere al timpului, pentru că ajung eu acasă, pleacă el, ajunge el și plec eu. Este dificil cu timpul, dar atunci când putem, petrecem timpul împreună. Și asta este cel mai important pentru noi. Nu vorbim despre sport, nu prea mult”, a declarat Sorina Grozav.

ADVERTISEMENT

Gicu Grozav are 4 goluri în acest sezon

Gicu Grozav este titular incontestabil în atacul Petrolului. În vârstă de 33 de ani, Grozav a reușit să înscrie 4 goluri în 15 partide în acest sezon. Petrolul nu o duce rău în clasament. Formația din Ploiești este pe locul 6 în clasament cu 21 de puncte.

“Deja este prea mult pentru noi. Mi s-a mai întâmplat să îi spun cum să dea, dar apoi îmi dau seama că eu nu prea înțeleg fotbalul, și e ca și cum el mi-ar explica mie. La început îi mai spuneam, dar acum nu mai fac asta. Și el îmi spune mie.

ADVERTISEMENT

Începem să râdem și ne distrăm pe această temă. Îi mai spun cum să dea, dar toată chestia asta devine o glumă după. Se enervează uneori, dar nu vrea să arate asta. Știe să se controleze, atât cu mine, cât și în general. Dar noi nu prea ne enervăm unul pe altul.

Eu nu am o echipă preferată la fotbal, dar îl susțin pe Gicu. La meciurile Rapidului nu am mers, nici nu mi-a permis timpul, dar îmi place să le urmăresc pentru că atmosfera este extraordinară”, a completat Sorina Grozav.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă aduce emisiunea „Suflet de rapidist” în fiecare miercuri, cu începere de la 13:30, direct pe platforma noastră FANATIK.RO. Apoi, în fiecare joi, începând cu ora 10:30, vă invităm să urmăriți în premieră emisiunea pe paginile noastre oficiale de Facebook și YouTube.

Sorina Grozav il sfatuieste pe Gicu

ADVERTISEMENT