Life

Sosia lui Gordon Ramsay vine la Chefi la Cuțite. Cine este, de fapt, Martin Jordan, cel care seamănă perfect cu celebrul chef

Chefi la cuțite, sezonul 10, le aduce telespectatorilor momente neașteptate. Nu doar concurenții sunt luați prin surprindere, ci și cei trei bucătari.
29.08.2022 | 13:19
Sosia lui Gordon Ramsay vine la Chefi la Cutite Cine este de fapt Martin Jordan cel care seamana perfect cu celebrul chef
Chefi la cuțite, surpriză uriașă în sezonul 10. Sosia lui Gordon Ramsay vine în emisiune. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sosia lui Gordon Ramsay vine în platoul emisiunii culinare de la Antena 1. Ce va face în noul sezon al show-ului moderat de Gina Pistol și Irina Fodor, începând cu data de 4 septembrie. Și acesta nu este singurul invitat surpriză.

Chefi la cuțite, surpriză uriașă în sezonul 10. Sosia lui Gordon Ramsay vine în emisiune

Chefi la cuțite, sezonul 10, vine cu o surpriză de proporții. Potrivit a1.ro, Martin Jordan, un britanic care seamănă perfect cu celebrul bucătar, ajunge pe platourile de filmare ale emisiunii culinare de la Antena 1, în curând.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au parte de un adevărat șoc la prima vedere și nu le vine să creadă. După mai multe semne de întrebare vedetele descoperă cine este, de fapt, bărbatul din fața lor.

Asemănarea fizică izbitoare cu celebrul chef și restaurator, care a primit de-a lungul carierei sale un total de 16 stele Michelin, îi face pe jurații de la Chefi la cuțite să reacționeze la cadoul primit din partea producătorilor.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă jurații de la Chefi la cuțite vor crede că îl au în față pe adevăratul Gordon Ramsay sau nu.

Mai mult decât atât, britanicul imită la perfecție gesturile și discursul renumitului bucătar, lucru care i-a schimbat complet viața. Martin Jordan este una dintre marile surprize ale sezonul 10, care este unul special.

ADVERTISEMENT

Cine este sosia celebrului chef Gordon Ramsay

Martin Jordan, sosia renumitului chef Gordon Ramsay, este originar din Gravesend și a avut de-a lungul timpului numeroase apariții TV, în emisiuni culinare și nu numai. De asemenea, a fost angajat la evenimente importante.

De când a descoperit că-l imită perfect pe bucătarul britanic a ajuns la rândul său o vedetă pe meleagurile natale. În plus, în calitate de sosie a lucrat la 11 reclame TV pentru un post de televiziune din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Totodată, a participat la diferite evenimente și promoții de PR în foarte multe țări din Europa, iar acum va ajunge în România.

ADVERTISEMENT