Life

Chefi la Cuțite revine cu un nou sezon, din toamnă. Ce vedete vin să gătească

Chefi la Cuțite revine pe micile ecrane ale românilor.  Din toamnă va debuta cu un nou sezon, la care vor lua parte și vedete. Acestea vor trebui să impresioneze prin preparatele lor.
24.08.2022 | 15:35
Chefi la Cutite revine cu un nou sezon din toamna Ce vedete vin sa gateasca
Chefi la Cutite revine din toamnă. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite va avea un nou sezon la Antena 1. Show-ul culinar va putea fi urmărit din nou, din toamnă. Printre participanți vor fi și vedete, care vor trebui să impresioneze jurații prin preparatele lor.

Chefi la Cuțite revine din toamnă la Antena 1. Mai multe vedete vor găti

Și în acest an, juriul va fi compus din maeștrii bucătari: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Reprezentanții postului Antena 1 anunță că printre numele celebre care se vor prezenta în fața acestora se află acrița Monica Bârlădeanu, potrivit a1.ro

ADVERTISEMENT

Alte vedete care vor găti sunt: Iulia Albu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Jean de la Craiova, What’s UP, sau Florin Ristei și iubita lui, Naomi.

Competiția va putea fi urmărită de la finalul săptămânii viitoare și va avea o premieră maraton, compusă din 4 ediții consecutive: 4 septembrie de la ora 20:00 și 5, 6, 7 septembrie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite va avea două prezentatoare în sezonul 10

Două prezentatoare va avea de această dată Chefi la Cuțite. Mai exact, Irina Fodor va modera primele ediții, deoarece a preluat rolul când Gina Pistol s-a îmbolnăvit de Covid-19.

După ce Irina Fodor își va duce la bun sfârșit ”misiunea”, Gina Pistol va reveni în rolul de prezentatoare al show-ului, de la care a lipsit o perioadă, odată ce a devenit mamă.

ADVERTISEMENT

De altfel, emisiunea va avea în noul sezon și un alt decor, altă bucătărie, mobilă și un spațiu de relaxare mai mare. Chef Florin Dumitrescu spune că va fi ”foarte încinsă” competiția din acest an.

”Poate și eu am profitat de anumite slăbiciuni ale lor. Pe lângă competiția foarte încinsă, sezonul 10 este unul special din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

În primul rând, avem un alt platou. Decorul este diferit, alte culori, alte bucătării, altă mobilă, alt spațiu de relaxare, mult mai mare.

Cred că cine a pregătit acest spațiu de relaxare a știut că, la un moment dat, noi nu ne vom mai vorbi și vom sta în colțuri separate”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT