News

Soț și soție din Brăila, morți într-un incendiu devastator. Focul, izbucnit de la o lumânare

Soț și soție din Brăila, morți într-un incendiu devastator. Cauza tragediei ar fi o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată pe holul casei.
19.04.2023 | 15:34
Sot si sotie din Braila morti intrun incendiu devastator Focul izbucnit de la o lumanare
Soț și soție din Brăila, morți într-un incendiu devastator. Focul, izbucnit de la o lumânare aprinsă. Sursa foto: capturi ȘtirileProTv/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru un cuplu, soț și soție, din Brăila. Cei doi au murit într-un incendiu devastator produs în noaptea de luni spre marți. Cauza tragediei: o lumânarea aprinsă și nesupravegheată uitată pe holul casei.

Soț și soție din Brăila, morți într-un incendiu devastator. Focul, izbucnit de la o lumânare aprinsă

O adevărată dramă a lovit satul Sătuc din comuna Galbenu, județul Brăila, în zi de Paște. Tragedia a avut loc în noaptea de luni spre marți, când doi localnici, soț și soție, și-au pierdut viața într-un incendiu.

ADVERTISEMENT

Pompierii au fost alertați prin apel la 112 în jurul orei 02:50. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și o ambulanță SMURD.

La fața locului i-au găsit pe cei doi soți de 46 de ani. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului medical, care a efectuat manevrele de resuscitare, cele două victime nu au mai putut fi salvate.

ADVERTISEMENT

Din informațiile presei locale, aflăm că cei doi s-au intoxicat cu fum și au suferit arsuri. Se pare că o cauză principală a incendiului a fost focul deschis în spații închise. Mai exact, focul a izbucnit de la lumânarea de la Înviere lăsată pe holul casei, aprinsă și nesupravegheată.

Incendiu puternic de Paște și în Buzău

Sărbătorile de Paște din acest an au adus un mare necaz și pentru câteva familii din județul Buzău. Chiar în noaptea de Înviere, două case din localitatea buzoiană Vintilă Vodă au fost distruse de un incendiu uriaș.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în acest caz nu a existat nicio persoană rănită. În schimb, proprietarii celor două imobile afectate de foc nu au reușit să salveze mai nimic. Tot ce au agonisit o viață s-a făcut scrum, ei rămânând practic sub cerul liber, notează Știri de Buzău.

Intervenția rapidă a pompierilor sosiți de la Buzău a limitat proporțiile incendiului. Exista riscul ca focul să se extindă și la alte case situate în apropiere, iar atunci pagubele ar fi fost mult mai mari.

ADVERTISEMENT

Din spusele rudelor păgubiților, incendiul ar fi avut la bază o centrală pe lemne care s-ar fi defectat. Pagubele produse de foc depășesc suma totală de 200.000 de euro, spun proprietarii.

ADVERTISEMENT
Tags: