Life

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a murit, la 9 luni de la decesul marelui actor: “Acolo sus te așteaptă tata”

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a murit, la 9 luni de când marele actor s-a stins din viață. Unul dintre băieții săi a dat vestea tristă.
10.06.2023 | 10:47
Sotia lui Alexandru Arsinel Marilena a murit la 9 luni de la decesul marelui actor Acolo sus te asteapta tata
A murit soția lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, a murit vineri, 9 iunie 2023, iar anunțul trist a fost făcut de unul dintre băieții ei. Femeia se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

A murit soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Mesajul postat de Cristian Arșinel

La 9 luni de la decesul marelui actor, soția acestuia, Marilena Arșinel, s-a stins din viață. Cristian, unul dintre băieții marelui actor, a dat vestea tristă despre mama sa pe rețelele de socializare. Acesta a postat un mesaj emoționant despre cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

“Scumpa mea mamă, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un înger și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo sus te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.

Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. Te iubesc, mama!, a scris Cristian Arșinel pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Marilena Arșinel avea mai multe probleme de sănătate. În 2016, soția lui Alexandru Arșinel a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile. Femeia a căzut pe scări în timp ce se afla la grădiniță pentru a-și lua nepoțica, iar de atunci viața sa nu a mai fost niciodată la fel.

După ce a murit Alexandru Arșinel, în toamna anului trecut, starea de sănătate a soției sale s-a înrăutățit. Marilena Arșinel a ajuns la spital la finalul lunii ianuarie, acolo unde medicii au diagnosticat-o cu pneumonie.

ADVERTISEMENT

Ce spunea fiul lui Alexandru Arșinel despre mama sa acum câteva săptămâni

Recent, Cristian Arșinel a dezvăluit, pentru cancan.ro, că mama lui se află internată la un azil de lux, acolo unde este îngrijită corespunzător și are tot ce îi trebuie.

Din moment ce starea de sănătate a acesteia se degradase în ultimele luni, fiii marelui actor au vrut ca mama lor să aibă parte de îngrijirile de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

“Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat fiul lui Alexandru Arșinel la finalul lunii mai, pentru sursa menționată mai sus.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, s-au cunoscut în 1966 și s-au căsătorit în vara anului 1968. Cei doi au fost de nedespărțit până la moartea actorului, care s-a stins din viață la finalul lui septembrie 2022.

ADVERTISEMENT
Tags: