Life

Soția lui Dani Oțil, imagine emoționantă cu băiatul ei, Tiago: „Am fost păcălită”

Soția lui Dani Oțil, super-modelul Gabriela Prisăcariu, a postat o imagine emoționantă cu fiul ei, Tiago, în mediul online.
10.03.2024 | 19:41
Sotia lui Dani Otil imagine emotionanta cu baiatul ei Tiago Am fost pacalita
Soția lui Dani Oțil, alături de partener și fiul lor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soția lui Dani Oțil este o mamă exemplară, dincolo de a fi partenera perfectă pentru prezentatorul matinalului de la Antena 1. Vedeta îi poartă de grijă fiului ei, Tiago, în orice moment al zilei, iar una din fotografiile publicate recent pe Instagram spune totul despre cât de dedicată e în postura de tutore.

Soția lui Dani Oțil, imagine emoționantă cu fiul ei și al prezentatorului

Gabriela și Dani Oțil au petrecut ziua de azi în familie, iar perechea a dezvăluit internauților cu ce s-au îndeletnicit într-o zi banală de duminică. Pentru ei a fost mai puțin banală. Spunem asta deoarece e una din puținele zile când pot petrece mai mult timp împreună. În restul săptămânii, sunt extrem de ocupați cu proiectele lor.

ADVERTISEMENT

Soția lui Dani Oțil și prezentatorul au postat câteva fotografii de familie, pe care le vor pune cu siguranță într-un album, în care apar surâzători alături de prichindelul Tiago. 

Într-una din imaginile urcate pe platforma Instagram, Gabriela Prisăcariu l-a surprins pe puiul ei dormind ca un îngeraș. Tiago nu s-a dezlipit de jucăria lui preferată, un ursuleț maro de pluș. Nu bine s-a pus lângă mămica lui, căci micuțul a adormit instant.

ADVERTISEMENT
soția lui dani oțil
Imaginea cu care soția lui Dani Oțil i-a înduioșat pe fani. Foto: Instagram

Cum a păcălit-o Tiago pe mama lui: „Doarme lemn”

„Am fost păcălită! S-a trezit și l-am luat în pat lângă mine ca să mai stăm puțin… doar că el doarme lemn”, a scris soția lui Dani Oțil la fotografia cu Tiago.

Familia Oțil a ieșit în oraș, iar Gabriela a savurat o cafea în timp ce Dani era ocupat cu feciorul său. Din pozele de pe Instagram reiese că au dat o tură și prin parc. Micuțul apare într-una din imagini pedalând tricicleta pe care i-au cumpărat-o părinții, acompaniat de personajul Pikachu, imprimat pe căciulă.

ADVERTISEMENT

Fotografiile cu cei trei au strâns peste 11.000 de aprecieri pe Instagram, iar mesajele de admirație au curs instant. „Ce frumoși sunteți!; O familie minunată!; Vă ador! Sunteți o familie exemplu; Sunteți frumoși și aveți un copil superb! Enjoy!”, au scris fanii cuplului.