Life

Gabriela Prisăcariu, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Are legătură cu soțul ei, Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, detalii despre cea mai dificilă vreme din existența sa. Momentul este strâns legat de partenerul său, Dani Oțil.
12.02.2024 | 17:56
Gabriela Prisacariu despre cea mai grea perioada din viata sa Are legatura cu sotul ei Dani Otil
Gabriela Prisăcariu, detalii despre cea mai dificilă vreme din existența sa. Momentul este strâns legat de partenerul său, Dani Oțil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, despre cea mai grea perioadă din viața sa. Are legătură cu soțul ei, Dani Oțil. Frumoasa blondină și-a deschis sufletul și a vorbit abia acum despre clipele prin care a trecut în urmă cu ceva vreme.

Gabriela Prisăcariu, detalii despre cea mai dificilă vreme din existența sa. Momentul este strâns legat de partenerul său, Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a oferit un interviu în care a venit cu detalii despre cea mai dificilă vreme din existența sa. Momentul este strâns legat de partenerul său, Dani Oțil, alături de care are un băiat pe nume Tiago.

ADVERTISEMENT

Modelul a dezvăluit că s-a descurcat greu în perioada în care matinalul de la Antena 1 a fost plecat din țară. Renumitul prezentator a trebuit să stea departe de cei dragi pentru a filma emisiunea Power Couple.

„A fost extrem de grea perioada asta, extrem de grea și de lungă. A fost greu din punct de vedere moral. Am avut ajutor, mama mea a fost lângă mine, avem și bonă, dar tot timpul Tiago întreba de tati și îl sunam, de mai multe ori pe zi.

ADVERTISEMENT

Noroc că avem telefoane și am putut comunica mai ușor. Am fost și la el în vizită câteva zile, dar a fost foarte grea perioada asta”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru publicația viva.ro.

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri despre creșterea fiului său

Gabriela Prisăcariu a făcut mai multe dezvăluiri despre creșterea fiului său. Soția lui Dani Oțil îl pune mereu pe primul plan pe cel mic. În plus, frumoasa blondină își face programul în funcție de nevoile acestuia.

ADVERTISEMENT

Din fericire, are parte de ajutor încă de la venirea pe lume a băiatului. Are bonă în permanență, care stă în aceeași casă cu ei, dar și sprijin din partea mamei sale. În felul acesta soția matinalului se poate ocupa de proiectele sale.

„Mă ajută foarte mult și cu Tiago și este absolut minunată. Avem și o bonă, pentru mama mea lucrează și nu poate fi mereu lângă noi, dar nu se compară cu iubirea unei bunici.

ADVERTISEMENT

Îl iubește pe Tiago la fel de mult cum o fac eu, este o bunică extraordinară și, sincer, nu înțeleg cu le face pe toate. Muncește vine și la noi, gătește are foarte multă energie”, a mai spus Gabriela Prisăcariu, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT