Life

Imagini memorabile cu fiul lui Dani Oțil. Ce a făcut micuțul Tiago. Gabriela Prisăcariu a filmat totul

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu i-a surprins plăcut pe părinții săi. Ce a putut să facă micuțul Tiago? Vedeta a filmat totul.
29.03.2023 | 22:08
Imagini memorabile cu fiul lui Dani Otil Ce a facut micutul Tiago Gabriela Prisacariu a filmat totul
Gestul făcut de fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună de câțiva ani, iar recent și-au mărit și familia. Cei doi s-au căsătorit și au un băiețel superb, pe nume Tiago. Evident, fiecare lucru pe care cel mic îl face, este de-a dreptul surprinzător pentru cele două vedete tv.

Gabriela Prisăcariu, imagini emoționante cu micuțul Tiago

Gabriela Prisăcariu este extrem de activă în mediul online. Aceasta împărtășește cu urmăritorii săi mai tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Pe Instagram, vedeta se postează destul de des și de asemenea, nu ezită să publice și imagini cu fiul ei.

ADVERTISEMENT

De această dată însă, soția lui Dani Oțil a publicat un clip video emoționant. În imagini observăm că micuțul Tiago vrea să își ajute mama la treburile casnice. Mai exact, acesta vrea să își pregătească singur o gustare, iar mama sa a rămas și ea surprinsă. Acesta întindea practic un gălbenuș pe jos.

Evident, Gabriela Prisăcariu este cea care are de strâns după activitățile fiului său. Tocmai din acest motiv, vedeta nu a înțeles prea bine ce voia să facă acesta. ”Te-ai apucat de gătit? Sau ce faci, că nu înțeleg”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Amintim că Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut cununia civilă înainte ca Tiago să vină pe lume. Acu însă, cei doi se pregătesc și pentru ceremonia religioasă. Printre altele, va avea loc și nunta, iar Gabriela Prisăcariu vrea un moment unic în viața ei.

Pentru ce a plătit Dani Oțil 200 de euro

Chiar Dani Oțil le povestea la un moment dat urmăritorilor săi că a plecat în vacanță în Italia alături de soția sa, iar aceasta a probat mai multe ochi de mireasă timp de 23 de minute. Pentru acest lucru, prezentatorul tv a fost nevoit să plătească 200 de euro.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a înțeles pentru ce a plătit această sumă, în condițiile în care Gabriela Prisăcariu doar a probat niște haine, iar el a avut de așteptat. De asemenea, în stilul său caracteristic, prezentatorul de la Antena 1 a spus că nici măcar șampanie nu a primit pentru această sumă de bani.

”Stimați bărbați, gentlemani sau nu. De ce spun eu că bărbații sunt mai uniți decât femeile?! Am fost într-un loc unde se probează rochii de mireasă, doar ca să probăm, unde te duci cu câteva luni înainte, nu cu o săptămână două înainte.

ADVERTISEMENT

Pentru 23 de minute am plătit 200 de euro. Nici șampanie nu ne-au dat. În filme am văzut că e cu șampanie, cafea, apă! Nimic!”, povestea Dani Oțil, despre acel moment, într-o postare pe contul său personal de pe Instagram.

ADVERTISEMENT