Life

Soția lui Iosif Rotariu, operată de cancer la colon. Primele declarații ale sportivului

Partenera lui Iosif Rotariu a fost supusă unei intervenții pentru extirparea unei tumori canceroase. Prima reacție a antrenorului.
14.06.2023 | 08:50
Sotia lui Iosif Rotariu operata de cancer la colon Primele declaratii ale sportivului
Partenera lui Iosif Rotariu a fost supusă unei intervenții pentru extirparea unei tumori. Prima reacție a antrenorului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Soția cunoscutului jucător de fotbal a ajuns de urgență la o clinică din străinătate, unde a fost operată de cancer la colon. Primele declarații ale sportivului despre procedură și costurile pe care trebuie să le achite.

Partenera lui Iosif Rotariu a fost supusă unei intervenții pentru extirparea unei tumori. Prima reacție a antrenorului

Dana, partenera lui Iosif Rotariu, a fost suspusă unei intervenții pentru extirparea unei tumori canceroase cu mai multe metastaze. Prima reacție a vedetei din lumea sportului este una optimistă la adresa femeii.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal în vârstă de 60 de ani și-a dus soția zilele trecute la o clinică din Turcia și spune că o parte din costul intervenției a fost deja achitat. Sportivul susține că se descurcă din punct de vedere financiar.

„Soția este bine deocamdată. Sper să trecem cu bine peste acest moment greu. Am achitat mare parte din bani și ne descurcăm, a declarat antrenorul despre intervenția suferită de soția sa, pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISEMENT

Imediat ce se va simți mai bine Dana Rotariu va începe și chimioterapia. În sprijinul acestei proceduri au venit colegii lui Iosif Rotariu de la clubul Steaua București care au făcut un apel umanitar în mediul virtual.

Iosif Rotariu, ajutor din partea colegilor din sport

Iosif Rotariu a primit un ajutor foarte mare din partea colegilor din sport. Aceștia s-au mobilizat și au deschis mai multe conturi pentru soția antrenorului care a fost supusă unei intervenții chirurgicale complicate.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale din Turcia au extirpat două tumori la colon, apropiații sportivului amintind și de fiica adoptivă a acestuia care a trecut până acum prin 50 de operații. Adolescenta are 18 ani și este elevă la liceu.

„Fotbalistul de legendă al Stelei, trece din nou prim momente grele în viaţă. Ştim cu toţii povestea fiicei adoptive a mijlocaşului nostru. Kassandra a fost adoptată de Iosif şi Dana Rotariu când avea doar 4 ani.

ADVERTISEMENT

Fetiţa a fost supusă la mari chinuri de către bunica ei, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea. Din păcate, această familie frumoasă, de oameni calzi şi primitori este, din nou, greu încercată.

Doamna Dana Rotariu este internată, într-o stare critică, într-un spital din Turcia, trecând zilele trecute printr-o foarte grea operaţie de cancer de colon cu mai multe metastaze!

Facem un apel către toţi cei care pot şi doresc să-i ajute financiar, să doneze în conturile de mai jos: RO69BTRLRONCRT0501773401, Beneficiar: ASOCIATIA TOTI PENTRU KASSANDRA. 

RO41BRDE360SV41649753600 – RON. RO23BRDE360SV46575773600 – EURO. Beneficiar: ROTARIU IOSIF”, este mesajul transmis CSA Steaua pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT