Life

Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu, după ce a suferit zeci de intervenții chirurgicale: “Trebuie operată de urgență”

Kassandra, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu, are grave probleme de sănătate și trebuie din nou operată, de urgență. Ce i s-a descoperit adolescentei?
08.02.2023 | 11:28
Ce se intampla cu Kassandra fiica adoptiva a lui Iosif Rotariu dupa ce a suferit zeci de interventii chirurgicale Trebuie operata de urgenta
Kassandra trebuie să facă două operații, după alte zeci de intervenții. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Kassandra Rotariu, fiica adoptivă a fotabalistului Iosif Rotariu, trece printr-o nouă cumpănă. La ultimele investigații medicale, doctorii au ajuns la concluzia că trebuie supusă, urgent, la două intervenții chirurgicale grele.

Kassandra Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, trebuie operată de urgență. Ce probleme medicale are

Kassandra Rotariu (17 ani) urmează să fie operată la coloană și la picior, după ce până acum a trecut printr-un număr de 50 de intervenții. Asta după ce a fost depistată, încă de la o vârstă fragedă, cu osteomielită, o afecțiune ce-i distruge articulațiile.

ADVERTISEMENT

”Am fost plecați săptămâna trecută în Franța la investigațiile medicale de care spuneam în urmă cu ceva vreme. Am făcut toate controalele, i-am făcut și RMN iar acum așteptăm răspunsul medicilor de acolo ce și cum trebuie să facem mai departe în funcție de priorități.

Este puțin deplasat maxilarul dar asta nu este problema gravă pentru că la ea coloana este foarte deplasată și trebuie operată de urgență.

ADVERTISEMENT

Mai este și problema piciorului unde are proteza care trebuie și ea schimbată foarte repede din cauză că fata a crescut, s-a dezvoltat, și trebuie neapărat această intervenție.

Trebuie făcute amândouă operații, dar nu știu care o să fie prima, totul în funcție de urgență. Kassandra acum este o domnișoară în toată firea, în aprilie, împlinește 18 ani, așa că nu mai am treabă cu ea. Este mândria noastră”, a spus îndrăgitul sportiv pentru Click!

ADVERTISEMENT

Viața chinuită a Kassandrei. Cum a încercat bunica sa să o omoare de mai multe ori

Osteomelita de care suferă Kassandra este o consecință a traumelor prin care a trecut în copilărie. Familia nu a dorit-o niciodată, iar bunica sa a încercat să scape de ea în repetate rânduri, dar ca printr-o minune, tânăra a supraviețuit.

Mai exact, bunica ei a vrut să o omoare, aruncând-o de la geam, arzând-o cu țigara și turnându-i acid sulfuric pe față. La patru ani, Kassandra a avut șansa să ajungă pe mâinile unei familii bune: Iosif Rotariu și soția lui au adoptat-o.

ADVERTISEMENT

Iosif și Dana Rotariu mai sunt părinții a doi copii: o fiică biologică, Romina, și un fiu, pe nume Cristian, care asemeni Kassandrei este înfiat și s-a confruntat cu mai multe probeme medicale.

ADVERTISEMENT