Life

Ce se întâmplă cu Kassandra, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu, după ce a suferit zeci de intervenții chirurgicale: “Trebuie operată de urgență”

Kassandra, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu, are grave probleme de sănătate și trebuie din nou operată, de urgență. Ce i s-a descoperit adolescentei?
08.02.2023 | 11:28
Ce se intampla cu Kassandra fiica adoptiva a lui Iosif Rotariu dupa ce a suferit zeci de interventii chirurgicale Trebuie operata de urgenta
Kassandra trebuie să facă două operații, după alte zeci de intervenții. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Kassandra Rotariu, fiica adoptivă a fotabalistului Iosif Rotariu, trece printr-o nouă cumpănă. La ultimele investigații medicale, doctorii au ajuns la concluzia că trebuie supusă, urgent, la două intervenții chirurgicale grele.

Kassandra Rotariu, fiica lui Iosif Rotariu, trebuie operată de urgență. Ce probleme medicale are

Kassandra Rotariu (17 ani) urmează să fie operată la coloană și la picior, după ce până acum a trecut printr-un număr de 50 de intervenții. Asta după ce a fost depistată, încă de la o vârstă fragedă, cu osteomielită, o afecțiune ce-i distruge articulațiile.

ADVERTISEMENT

”Am fost plecați săptămâna trecută în Franța la investigațiile medicale de care spuneam în urmă cu ceva vreme. Am făcut toate controalele, i-am făcut și RMN iar acum așteptăm răspunsul medicilor de acolo ce și cum trebuie să facem mai departe în funcție de priorități.

Este puțin deplasat maxilarul dar asta nu este problema gravă pentru că la ea coloana este foarte deplasată și trebuie operată de urgență.

ADVERTISEMENT

Mai este și problema piciorului unde are proteza care trebuie și ea schimbată foarte repede din cauză că fata a crescut, s-a dezvoltat, și trebuie neapărat această intervenție.

Trebuie făcute amândouă operații, dar nu știu care o să fie prima, totul în funcție de urgență. Kassandra acum este o domnișoară în toată firea, în aprilie, împlinește 18 ani, așa că nu mai am treabă cu ea. Este mândria noastră”, a spus îndrăgitul sportiv pentru Click!

ADVERTISEMENT

Viața chinuită a Kassandrei. Cum a încercat bunica sa să o omoare de mai multe ori

Osteomelita de care suferă Kassandra este o consecință a traumelor prin care a trecut în copilărie. Familia nu a dorit-o niciodată, iar bunica sa a încercat să scape de ea în repetate rânduri, dar ca printr-o minune, tânăra a supraviețuit.

Mai exact, bunica ei a vrut să o omoare, aruncând-o de la geam, arzând-o cu țigara și turnându-i acid sulfuric pe față. La patru ani, Kassandra a avut șansa să ajungă pe mâinile unei familii bune: Iosif Rotariu și soția lui au adoptat-o.

ADVERTISEMENT

Iosif și Dana Rotariu mai sunt părinții a doi copii: o fiică biologică, Romina, și un fiu, pe nume Cristian, care asemeni Kassandrei este înfiat și s-a confruntat cu mai multe probeme medicale.

ADVERTISEMENT
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după...
VIDEO Singurul filmuleț cu Bruce Lee într-o luptă MMA! Imagini incredibile publicate după jumătate de secol
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu,...
Lovitură de teatru în dosarul tragediei de la 2 Mai: judecătoarea Ancuța Popoviciu, recuzată și transferată în aceeași zi
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au...
BREAKING NEWS! Incendiu cu degajări mari de fum lângă stadionul DINAMO! Autoritățile au intervenit în forță!
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te...
Ciprian are un service auto mobil, iar afacerea sa este înfloritoare. Cât te costă dacă ai făcut pană şi chemi mecanicii la faţa locului
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste...
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în...
Ultima oră / Îndrăgita actriță a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident. 'Va fi o recuperare lungă'
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Vârsta de pensionare SE VA MODIFICA la fiecare 3 ani
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a...
Scene șocante în Parlamentul României. Doi deputați s-au luat la bătaie. Ce a urmat apoi
Tarif ireal cerut de soția lui Ștefan Bănică jr. Câți bani câștigă Lavinia...
Tarif ireal cerut de soția lui Ștefan Bănică jr. Câți bani câștigă Lavinia Pîrva
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să...
Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia...
Șofer român de TIR, reacție uluitoare când e prins într-o parcare din Belgia că dormea în camion. „Șeful preferă să plătească amenda, e mai ieftin decât hotelul”
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al...
Irinel Columbeanu, prima veste bună de când e la azil. Fostul soț al Monicăi Gabor scapă de problemele cu banii? Ce veste a primit