Sport

Soţia lui Joonas Tamm, noul transfer al FCSB, va întoarce toate privirile în Bucureşti! E pasionată de fashion şi a studiat în Suedia: “El este motivaţia şi fericirea mea!” Foto

Joonas Tamm este noul fundaş central de la FCSB, iar soţia acestuia va întoarce toate privirile în Bucureşti. Meryl Mägi şi-a urmat jumătatea şi a ajuns acum în România.
14.07.2022 | 13:34
Joonas Tamm, noul jucător al FCSB, a venit în România alături de soţie
ADVERTISEMENT

FCSB şi-a întărit centrul defensivei şi l-a transferat pe Joonas Tamm, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Fotbalistul de 30 de ani a fost prezentat oficial de vicecampioana din SuperLiga şi nu a sosit singur în România. În Bucureşti, alături de fundaş, au venit soţia acestuia şi bebeluşul cuplului.

Meryl Mägi, soţia lui Joonas Tamm, are un blog de fashion. Cum îl descrie pe noul fundaş al FCSB

Meryl Mägi este pasionată de fashion, motiv pentru care şi-a făcut un blog, în 2014, unde le prezintă urmăritorilor despre cum îşi asortează hainele şi accesoriile. Tânăra i-a făcut o descriere foarte romantică lui Joonas Tamm, într-una dintre postările publicate pe site-ul personal.

ADVERTISEMENT

“Iubitul meu este fotbalist, aşa că viaţa mea a fost imprevizibilă în ultimii ani. El este motivaţia şi fericirea mea nesfârşită în fiecare zi. Am decis să mă stabilesc, cu el, în Suedia şi să mă înscriu la o facultate de aici.

Chiar dacă ştiam că putem pleca oricând din Suedia, din cauza carierei lui, m-am îndrăgostit de această ţară. Lumea modei şi frumuseţea m-au captivat”, scria Meryl Mägi.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm şi Meryl Mägi se cunosc de mai bine de 12 ani, din perioada când noul fundaş al celor de la FCSB evolua la Flora Tallinn. Cei doi s-au mutat în Suedia, după ce fotbalistul a semnat cu IFK Norrköping, echipă care l-a împrumutat de două ori la IF Sylvia.

Joonas Tamm şi Meryl Mägi, într-o vacanţă în Maldive
Joonas Tamm şi Meryl Mägi, într-o vacanţă în Maldive

A studiat trei ani în Suedia şi a colaborat cu mai multe companii

Între 2014 şi 2017, Meryl Mägi a studiat la Universitatea din Lund, iar în ultimii ani a colaborat cu mai multe companii din Estonia, printre care s-a numărat şi PSI Sisustus, un lanţ de magazine de mobilă, unde a fost social media marketing manager.

ADVERTISEMENT

Joona Tamm şi Meryl Mägi au devenit părinţi în urmă cu o lună. “Mândră de tine! Se pare că mă mut la București cu familia”, a fost mesajul postat de Meryl Mägi, după ce soţul ei a semnat cu FCSB.

Joonas Tamm, prezentat oficial de FCSB

Joonas Tamm a fost prezentat oficial de FCSB, iar jucătorul este pregătit de joc. Până la finalul lunii iunie, fundaşul de 30 de ani a evoluat la Flora Tallinn, echipă care îl împrumutase de la Vorskla Poltava. Cum campionatul din Estonia se joacă în sistem primăvară-tomană, jucătorul este pus la punct cu pregătirea fizică.

ADVERTISEMENT

După ce a început războiul din Ucraina, Joonas Tamm a plecat de la Vorskla Poltava, iar situaţia dificilă din ţara vecină l-a convins să rupă contractul cu fosta adversară a lui Dinamo din cupele europene. În 2022, fotbalistul de 30 de ani a jucat 13 meciuri pentru Flora Tallinn şi a reuşit să marcheze 1 gol.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT