Sport

Nicolae Badea, primele detalii despre noul proiect de la Dinamo alături de Ţiriac și Lucescu. “Nu aveam ideea asta până acum”

Nicolae Badea a vorbit, pe scurt, despre implicarea lui Ion Ţiriac și a lui Mircea Lucescu în noul proiect de la CS FC Dinamo.
02.05.2024 | 19:16
Nicolae Badea primele detalii despre noul proiect de la Dinamo alaturi de Tiriac si Lucescu Nu aveam ideea asta pana acum
Nicolae Badea, despre proiectul cu Ion Ţiriac și Mircea Lucescu. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

CS FC Dinamo evoluează în liga a 4-a și este pe locul 3 după 25 de meciuri jucate în campionat. Dănuț Lupu a anunțat pentru FANATIK că patronul Nicolae Badea pregătește un proiect nou la echipă și vrea să îi implice și pe Ion Ţiriac și Mircea Lucescu.

Nicolae Badea, primele detalii despre noul proiect de la Dinamo alături de Ţiriac și Lucescu. “Nu aveam ideea asta până acum”

Pentru FANATIK, Dănuț Lupu a anunțat faptul că Nicolae Badea și Ion Ţiriac au bătut palma pentru noul proiect al lui CS FC Dinamo. Formația din liga a 4-a vrea să facă o academie de fotbal cu numele miliardarului și vor să îl implice și pe Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Recent, Nicolae Badea a oferit și o primă reacție în urma dezvăluirilor făcute de Dănuț Lupu. Patronul lui CS FC Dinamo susține că vrea ca cele două legende ale sportului românesc să se implice în fotbal.

Astfel, Badea își dorește ca Ţiriac și Lucescu să ajute clubul pentru a realiza performanțe foarte mari: “Când va fi cazul, vă voi spune (n.r. mai multe).

ADVERTISEMENT

Tot ceea ce pot să declar acum că toți trei avem o legătură sentimentală foarte puternică cu Dinamo. Pentru domnii Țiriac și Lucescu înseamnă și o legătură sportivă de performanță absolut definitorie, ca nivel.

Domnul Țiriac în tenis și Mircea Lucescu în fotbal. În aceste sporturi, ambii sunt reprezentanți ai României la cel mai înalt nivel ca performanță sportivă”, a spus Nicolae Badea pentru iAMSport.ro.

ADVERTISEMENT

Badea, despre cele 3 Dinamo din Liga 2

Dănuț Lupu a mai spus pentru FANATIK că echipa din liga a 4-a ar putea să facă o fuziune cu o formație din Liga 2. Astfel, în sezonul viitor, eșalonul secund ar putea să aibă 3 echipe Dinamo, din sezonul viitor.

“Nu știu, o să vedem. Nu pot spune pentru că sunt lucruri pentru care trebuie să primesc confirmare de traseu și mai e cale lungă.

ADVERTISEMENT

(n.r. A apărut o informație legată de posibilitatea ca respectiva echipă pentru asociere să fie Metaloglobus. Imad Kassas, patronul echipei, a zis că dacă doriți să faceți ceva în acest sens, trebuie să discutați cu el). Apar idei. Mi-ați dat o idee, nu o aveam până acum”, a mai spus Badea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT