Sport

Soția lui Michael Schumacher vorbește despre drama familiei sale: ”E acolo și ne dă putere!”

Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher este imobilizat la pat de aproape 8 ani. Soția fostului pilot a vorbit într-un documentar realizat de Netflix despre drama familiei.
08.09.2021 | 15:13
Sotia lui Michael Schumacher vorbeste despre drama familiei sale E acolo si ne da putere
Michael Schumacher
ADVERTISEMENT

”Pilot, idol, legendă” este titlul documentarului produs de Netflix, ce va fi lansat în 15 septembrie și care îl are în centrul atenției pe fostul mare pilot de F1, Michael Schumacher.

Considerat de de specialiști, dar și de fani, drept cel mai mare pilot de Formula 1 din istorie, Michael Schumacher se află în comă după accidentul de la schi din decembrie 2013, din Alpii Francezi. Soția marelui campion a oferit în timpul filmărilor noi detalii de starea lui.

ADVERTISEMENT

Corinna Schumacher: ”Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu, a fost doar ghinion”

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, a vorbit deschis despre drama pe care familia ei o trăiește din momentul teribilului accident de pe pârtia de schi, când fostul pilot a căzut și s-a lovit cu capul de o piatră, rămânând imobilizat la pat.

”Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere”, povestește soția fostului pilot.

Corinna a a vorbit și despre încercările de recuperare medicală ale fostului campion, care deocamdată nu au dat rezultatele așteptate.

ADVERTISEMENT

”El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră.

Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare.

ADVERTISEMENT

Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, mai spune Corinna Schumacher, în pelicula ce va fi lansată săptămâna viitoare.

Starea de sănătate a fostului pilot, cel mai bine păstrat secret

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher și familia se aflau la schi, în Alpii Francezi. Fostul campion din F1 a trecut printr-o zonă nemarcată, și-a pierdut echilibrul și în căzătură s-a lovit la cap de niște pietre care nu se vedeau din cauza zăpezii.

Pilotul a fost transportat de urgență la spital și plasat în comă indusă, din cauza leziunilor grave suferite pe creier. Din acel moment, s-a creat un zid între lumea exterioară și Michael Schumacher.

Soția și managerul au cerut discreție maximă, ceea ce s-a și întâmplat în ultimii 8 ani. Numărul oamenilor care îl pot vizita pe fostul campion din Formula 1 este foarte redus, doar prietenii apropiați având acest drept.

Michael Schumacher a fost fără dubii unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie. A câștigat de 7 ori titlul mondial, de două ori cu Benetton și de cinci ori cu Ferrari În total, marele campion a terminat 155 de curse pe podium și a triumfat în 91 dintre acestea.

ADVERTISEMENT