Life

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns și ea la spital. Ce probleme de sănătate are Elena

23.03.2021 | 09:57
Sotia lui Nelu Ploiesteanu a ajuns si ea la spital Ce probleme de sanatate are Elena
ADVERTISEMENT

Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns și ea la spital, Elena având câteva probleme de sănătate. Partenera de viață a artistului a ajuns de urgență la o unitate medicală, la scurt timp după ce a aflat prin ce trece cântărețul de muzică de petrecere. 

Una dintre rudele artistului a mărturisit că femeia a leșinat și și-a spart capul. Soția lui Nelu Ploieșteanu a avut nevoie de câteva fire de sutură, fiind în afara oricărui pericol. Din păcate nu se poate spune același lucru despre cântărețul diagnosticat cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Mitriță, vărul lăutarului, a mărturisit că starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu nu este una tocmai bună din cauza faptului că nu a mers la spital când a aflat că este infectat cu noul tip de coronavirus. Vedeta a mai stat acasă, lucru care i-a agravat situația.

Elena, soția artistului Nelu Ploieșteanu, de urgență la spital. Prin ce trece femeia

„Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri și te rogi să ieși la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital.

ADVERTISEMENT

A tras de el cât a putut, că așa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară și încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găsești aproape nimic, e foarte, foarte greu”, a declarat Mitriță, scrie spynews.ro.

Ruda lui Nelu Ploieșteanu a mai precizat că în fiecare zi merge cineva în vizită la celebrul artist, dar și la partenera de viață a acestuia. Mitriță a dezvăluit că medicii sunt foarte rezervați în privința stării de sănătate a cântărețului, scăpând numai printr-o minune.

ADVERTISEMENT

Familia artistului face tot ce-i stă în putință, însă însănătoșirea acestuia ține foarte mult de organismul său. Nelu Ploieșteanu trebuie să lupte pentru viața sa, însă vârsta și afecțiunile existente de dinainte reprezintă factori de risc pentru sănătatea lăutarului.

„Așa că a ajuns la spital, într-o condiție foarte grea. Știu că merge în fiecare zi cineva din familie la spital și coboară câte un medic să vorbească cu ei, căci știți că nu se poate intra în secția cu pricina.

ADVERTISEMENT

Medicii de acolo ne-au spus doar atât: e nevoie de o minune dumnezeiască, de o mare minune, ca să vă garantăm că va scăpa. Noi facem tot ce este omenește posibil, dar organismul lui e cel ce dă bătălia, nu noi!”, a mai spus ruda cântărețului de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT