Life

Soția lui Nicolai Tand a renunțat la cariera de model din Franța din dragoste pentru acesta: „Cea mai mare dovadă de iubire”

Soția lui Nicolai Tand a renunțat la cariera de model din Franța din iubire pentru acesta. Aceștia erau stabiliți în Franța!
10.10.2022 | 10:58
Sotia lui Nicolai Tand a renuntat la cariera de model din Franta din dragoste pentru acesta Cea mai mare dovada de iubire
Soția lui Nicolai Tand a renunțat la cariera de model din Franța din iubire. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Soția lui Nicolai Tand a renunțat la cariera de model și viața în Franța pentru a fi alături de el. Iată ce a dezvăluit faimosul bucătar despre relația sa.

Soția lui Nicolai Tand a renunțat la cariera de model din Franța pentru a fi cu el

Nicolai Tand de la Antena 1 a dezvăluit că soția lui a fost de profesie model mulți ani de zile și era stabilită în Franța. Dar a dat dovadă de cea mai mare demonstrație de iubire atunci când el a decis să plece în România, iar ea a renunțat la tot pentru a-i fi alături.

ADVERTISEMENT

Monica Tand avea o carieră de succes peste hotare și chiar a stat în aproape toată lumea, de la Grecia și Tokyo până la Franța, acolo unde a fost stabilită ani de zile.

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile, a fost imaginea pentru Air Grecia, un an de zile. Amândoi suntem din Maramureş.

ADVERTISEMENT

Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică. Ne-am întors în România, dar şi acum ne lipseşte Franţa. Pentru că noi am fost unii dintre românii care s-au dus să se integreze în Franţa.

Nu doar să trăiască un pic acolo, să facă bani şi să ne întoarcă acasă. Şi ne-am integrat foarte bine”, a povestit faimosul bucătar, scria Libertatea.

ADVERTISEMENT

Monica, soția lui Nicolai Tand, imaginea unei companii aeriene. De ce a plecat din Franța

Soția faimosului bucătar a fost inclusiv imaginea unei companii aeriene un an de zile. După 13 ani petrecuți în Franța, Nicolai Tand a decis să vrea să se întoarcă pe meleagurile natale.

Soția lui, deși nu voia să mai audă de România și avea în plan să rămână în Franța pentru tot restul vieții sale, l-a urmat în țară, din iubire, după cum a spus chiar Nicolai Tand.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat la tot ce avea acolo pentru mine”, a declarat Nicolai Tand.

ADVERTISEMENT
Tags: