Life

Soția lui Nosfe, devastată de durere după moartea artistului. Ce mesaj emoționant a transmis

Partenera lui Nosfe, postare plină de tristețe. Declarația făcută de Mădălina Crețan pe rețelele de socializare în urmă cu puțin timp.
16.10.2022 | 17:54
Sotia lui Nosfe devastata de durere dupa moartea artistului Ce mesaj emotionant a transmis
Partenera lui Nosfe, postare plină de tristețe. Declarația făcută de Mădălina Crețan. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția regretatului artist din Șatra Benz este devastată de durere după moartea vedetei în vârstă de 37 de ani, care a încetat din viață în urma unui infarct. Ce mesaj emoționant a transmis bruneta la scurt timp după anunțul nefericit.

Partenera lui Nosfe, postare plină de tristețe. Declarația făcută de Mădălina Crețan

Mădălina Crețan, partenera de viață a lui Nosfe, a rămas cu un gol imens în suflet după decesul rapperului. Femeia a transmis un mesaj dureros și încărcat de emoție, după ce în timpul nopții de 15 spre 16 octombrie și-a pierdut soțul.

ADVERTISEMENT

„Iubirea mea…” este mesajul transmis de soția lui Nosfe pe pagina de Instagram, unde cu câteva ore înainte postase filmări de la un concert de-al artistului.

Bruneta și cântărețul formau un cuplu de foarte multă vreme și aveau o familie unită. Cei doi au concurat în emisiunea culinară Chefi la cuțite, în urmă cu o lună și au trecut în etapa următoare a show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu este devastat de moartea artistului, mai ales că ascultă acest gen muzical. Cheful a redistribuit imaginea cu Nosfe pe care au postat-o inițial colegii din formația Șatra Benz din care făcea parte.

„Am trăit emoții pe care nu știu dacă le-am mai trăit până acum! Competiția, dorința de validare a muncii tale venită din parte celor trei coloși, gătitul în platou”, mărturisea soția lui Nosfe după participarea la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

În plus, tânăra, care are un blog pe care scrie constant, și muzicianul sunt părinții unei fete care moștenește talentul figurii paterne. Imaginea cu cea mică nu lipsesc de pe rețelele de socializare.

Nosfe, declarații despre familia sa

„Încă vorbesc cu maică-mea și cu tatăl meu la telefon ca și cum nu aș face ceva serios. Eu am casă, copil, soție, fac niște bani, nu atât de mulți cât se așteptau ei în perioada asta. 

ADVERTISEMENT

Le-am și zis la un moment dat «fac mai mulți bani decât faceți voi efectiv și munciți de 30 de ani»”, a mărturisit Nosfe în cadrul unui podcast de pe Youtube, unde a fost invitat în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT