Life

Soția lui Nosfe, răpusă de durere la două luni de la pierderea solistului de la Ș.A.T.R.A Benz. ”Nu poți să fugi sau să te ascunzi nicăieri”

Mădălina Crețan, văduva lui Nosfe, a rămas fără putere în fața dorului și a neputinței, după moartea fulgerătoarea a solistului de la Ș.A.T.R.A Benz.
03.01.2023 | 16:35
Sotia lui Nosfe rapusa de durere la doua luni de la pierderea solistului de la SATRA Benz Nu poti sa fugi sau sa te ascunzi nicaieri
Soția lui Nosfe, răpusă de durere la două luni de la pierderea solistului de la Ș.A.T.R.A Benz. Sursa foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După decesul neașteptat al celebrului rapper, Nosfe, unul dintre soliștii trupei Ș.A.T.R.A Benz, Mădălina Crețan a încercat să-i țină memoria vie regretatului ei soț. Astfel, adesea, pe rețelele de socializare ea a postat fie video cu artistul, fie momentele emoționante din viața ei. Ultimul mesaj a impresionat o țară întreagă.

Văduva lui Nosfe, răpusă de durere

La două luni de la trecerea în neființă a lui Nosfe, în urma unui infarct care i-a fost fatal, mama unicului lui copil, Mădălina Crețan este răpusă de dor și neputință. Din păcate, concurenta de la Chefi la Cuțite simte că nu mai este nicio cale de a fugi sau de a se mai ascunde din calea acestor sentimente.

ADVERTISEMENT

La ea pe Instagram, Mădălina a postat un mesaj emoționant în care le spune fanilor că este devastată de lipsa celui care i-a fost alături mereu, la bine și la greu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Și accepți. Ok. Ai acceptat! Apoi apare dorul… și cu dorul vine și neputința aia… aia de care nu poți să fugi sau să te ascunzi nicăieri și pentru care nu există soluții. Care se instalează din ce în ce mai bine și mai adânc în fiecare os, mușchi, vas de sânge.

ADVERTISEMENT

Cu care te trezești, cu care mergi la somn, care te însoțește la fiecare pas, fiecare acțiune, fiecare gând. Și acum trebuie să le accepți și pe astea două. Sau să înveți cumva să trăiești cu ele, să nu te zbați să le ții departe pentru că nu ai nicio șansă de câștig în lupta asta și doar te sleiești și de mai multă energie încercând. Așa că, welcome dragă dor și dragă neputință”, a transmis partenera regretatului artist.

”Îmi veți da putere atunci când voi avea mai multă nevoie”

Soția regretatului artist, cu sufletul greu încercat, susține că deși a acceptat dorul și neputința în viața ei, este convinsă că va trece peste această cumpănă și, orice urmă de durere va fi folosită în avantajul ei.

ADVERTISEMENT

Vă deschid ușa, vă accept și pe voi, dar la momentul potrivit vă voi încasa chiria. Îmi veți da putere atunci când voi avea mai multă nevoie și îmi veți da cuvinte să le aștern pe foaie atunci când sufletul nu va ști foarte bine să comunice”, a completat Mădălina Crețan.

Cuvinte rupte din suflet pentru Nosfe, în ultima zi din an

Înainte de trecerea în anul 2023, soția lui Nosfe a transmis câteva cuvinte, parcă rupte din suflet, pentru cel care i-a fost partener de viață, dar și prieten. Mădălina Crețan i-a promis regretatului Nosfe că îl va iubi mereu și nu îl va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

Tu ești liniștea, căldura și lumina mea pentru totdeauna și dintotdeauna, pentru eternitate, peste univers, peste viață și peste moartea trupească.

Tu ești 2022 și tot tu o să fii și 2222! Tu ești totul care îmi umple sufletul, si inima și gândurile, tu ești motivația, puterea, pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir când mi se vor termina proiectele și lecțiile aici. Te iubesc e prea puțin. @nosfezilla”, a scris văduva regretatului artist, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT