ADVERTISEMENT
Sporturi

Soția lui Novak Djokovic, mesaj-surpriză pentru Stefanos Tsitsipas după semifinala de la Roland Garros

Autor: Cosmin Crăciun | 10.10.2020 | 14:04
Soția lui Novak Djokovic, mesaj-surpriză pentru Stefanos Tsitsipas după semifinala de la Roland Garros
Soția lui Novak Djokovic, mesaj-surpriză pentru Stefanos Tsitsipas după semifinala de la Roland Garros. Sursa foto: Hepta.ro

Soția lui Novak Djokovic i-a transmis un mesaj lui Stefanos Tsitsipas, după ce grecul a fost învins în finala de la Roland Garros chiar de către numărul 1 mondial.

ADVERTISEMENT

Djokovic a trecut de Tsitsipas după un meci-maraton, care a durat trei ore și 54 de minute. Sârbul s-a impus în cinci seturi și va juca finala contra lui Rafael Nadal.

În vârstă de 22 de ani, Stefanos Tsitsipas este unul dintre cei mai promițători jucători din circuitul ATP și ocupă deja locul 6 în ierarhia mondială.

ADVERTISEMENT

Soția lui Novak Djokovic, mesaj-surpriză pentru Stefanos Tsitsipas: „Fantastic!”

Deși a reușit să îi ia două seturi lui Novak Djokovic în finala turneului pe care sârbul l-a cucerit anul trecut, Tsitsipas s-a recunoscut învins la capătul unui duel care a durat aproape patru ore.

Djokovic a câștigat cu 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1 și va avea șansa de a-și apăra trofeul de la Paris în finala cu Rafael Nadal, care se va disputa duminică, 11 octombrie.

ADVERTISEMENT

Jelena Djokovic, soția lui Novak Djokovc, a fost impresionată de meciul pe care Tsitsipas l-a reușit în fața partenerului ei și chiar l-a încurajat pe grec pe Twitter, după ce acesta a publicat o reacție ca urmare a înfrângerii în fața liderului mondial.

„La final de zi, ai nevoie de speranță, perseverență și putere. Viitorul tău are nevoie de tine, nu trecutul. Mulțumesc, Roland Garros”, a postat Tsitsipas pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Felicitări pentru parcursul tău fantastic”, i-a răspuns Jelena Djokovic, impresionată de performanțele reușite până acum de grec. Tsitsipas i-a eliminat de la French Open pe Munar, Cuevas, Bedene, Dimitrov și Rublev.

Finala de vis la Roland Garros

După ce a trecut de Stefanos Tsitsipas, liderul mondial Novak Djokovic va juca în finala din Franța împotriva lui Rafael Nadal, cel supranumit „Regele zgurii”.

ADVERTISEMENT

Spaniolul l-a eliminat în semifinale pe argentinianul Diego Schwartzman, cu 6-3, 6-3, 7-6, însă meciul nu a fost unul ușor pentru Nadal și a durat trei ore și 12 minute!

The New York Times informează că, dacă Nadal reușește să câștige finala de la Paris, va ajunge la 20 de titluri de Grand Slam la simplu și va egala recordul lui Roger Federer.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!