Life

Soția lui Vali Vijelie și manelistul, pe drumuri separate! Primele declarații după ce artistul a fost prins cu altă femeie

Soția lui Vali Vijelie reacționează, în exclusivitate pentru FANATIK, la imaginile apărute cu manelistul în preajma unei alte femei!
22.04.2024 | 13:00
Sotia lui Vali Vijelie si manelistul pe drumuri separate Primele declaratii dupa ce artistul a fost prins cu alta femeie
Soția lui Vali Vijelie, prima reacție după ce a fost trădată de manelist. Foto: Facebook/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Soția lui Vali Vijelie a rupt lanțul de iubire cu celebrul manelist, în urma unor imagini compromițătoare apărute în spațiul public cu artistul. O publicație de la noi l-a dat în vileag pe cântăreț, care a fost surprins în compania unei femei, pe care a atins-o într-o zonă interzisă! FANATIK are primele reacții de la soții Vijelie, în exclusivitate! De acum totul e clar legat de ce se întâmplă între cei doi!

S-a rupt lanțul de iubire între soția lui Vali Vijelie și manelist!

Vali Vijelie a fost surprins weekend-ul trecut (20-21 aprilie 2024), aparent fermecat de prezența unei doamne, alta decât soția! Artistul a fost mai mult decât tandru, după cum arată imaginile publicate de site-ul cancan.ro, cu femeia cu care ar fi tradus-o pe Carmen Rusu, soția lui. Într-una dintre secvențe, Vali Vijelie îi pune mâna pe fund presupusei amante.

ADVERTISEMENT

Carmen a văzut imaginile cu soțul și femeia pe care a tratat-o ”prietenește”, iar FANATIK are primele declarații din partea soției lui Vali Vijelie. Contactată de FANATIK, Carmen nu a vrut inițial să ofere prea multe explicații despre ce se întâmplă în căsnicia ei. Ni l-a pasat la telefon pe Vali, manelistul aflându-se lângă ea.

Carmen Rusu a evitat, la început, să spună orice pe tema imaginilor cu soțul și presupusa amantă

Ulterior, Carmen Rusu a revenit cu explicații, unele cu totul neașteptate. Prima oară când a ridicat telefonul, soția lui Vali Vijelie a evitat sub orice formă subiectul, așa că ne-a făcut legătura, ca la centrală, cu partenerul ei!

ADVERTISEMENT

„Ce declarație să spun, să dau eu? Nu eu sunt în acele imagini. Vi-l dau pe soțul meu”, a fost prima reacție a lui Carmen Rusu, în exclusivitate pentru FANATIK. Soția lui Vali Vijelie ne-a întrebat, apoi, de când sunt imaginile așa-zisei infidelități, lămurindu-se că manelistul ar fi ieșit în oraș cu femeia respectivă sâmbăta trecută.

Vali Vijelie a preluat conversația și ne-a spus că nimic nu este adevărat: „Totul este fake”. N-a trecut mult timp și Carmen Rusu a vrut să vină cu noi precizări. Roagă, prin intermediul FANATIK, presa să nu o mai contacteze niciodată ca să vorbească despre Vali Vijelie.

ADVERTISEMENT

Carmen a fost extrem de tranșantă și a spus că nu vrea să mai aibă deloc de-a face cu manelistul de care, însă, nu divorțează. Alege să stea sub același acoperiș pentru confortul financiar și copiii pe care îi au împreună, doar că dragostea de altădată pare că s-a stins definitiv.

Soția lui Vijelie, anunțul momentului: „Fiecare va merge pe drumul lui”

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, sunt declarațiile făcute de soția lui Vali Vijelie în exclusivitate pentru FANATIK.

Nu este prima oară când apar informații despre infidelitățile lui Vali Vijelie. Manelistul are chiar și o melodie celebră în care spune, fără să se ferească, cum e să iubești două copii: una e ”mama la copii”, cealaltă e pofta inimii.

Carmen și Vali Vijelie au doi copii împreună, o fată și un băiat. Manelistul mai are doi băieți dintr-o relație anterioară. De-a lungul timpului, el a mai fost acuzat de diverse infidelități.

ADVERTISEMENT