Life

Ce tarife au Vali Vijelie, Florin Salam sau Vlăduța Lupău de Revelion. Muzica populară, lăutărească și manelele aduc zeci de mii de euro în buzunarele cântăreților

Vali Vijelie, Florin Salam, Vlăduța Lupău și alți artiști din lumea manelelor sau din muzica populară sau lăutărească se îmbogățesc în noaptea de Revelion.
15.10.2022 | 09:15
Ce tarife au Vali Vijelie Florin Salam sau Vladuta Lupau de Revelion Muzica populara lautareasca si manelele aduc zeci de mii de euro in buzunarele cantaretilor
Cântăreții de manele, muzică lăutărească sau populară, câștigă sume impresionante în noaptea de Revelion / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Concertele de Revelion reprezintă, pentru mulți artiști, un moment în care ajung în vârful încasările. Iar cântăreții de muzică populară, lăutărească sau manele sunt extrem de căutați, cei care petrec în diferite restaurante sau săli de evenimente dorindu-și să înceapă Noul An dănțuind și chiuind.

Avem tarifele lui Vali Vijelie, Florin Salam sau Vlăduța Lupău! Câți bani câștigă în noaptea de Revelion

Maneliștii și artiștii din muzica lăutărească sau populară sunt printre cei mai căutați cântăreți pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă. Iar de Revelion tarifele lor cresc în consecință, ajungând aproape duble față de restul anului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, tarifele practicate de nume mari din domeniu. Iar unii dintre ei reușesc să impresioneze cu sumele pe care le cer și pe care, fără îndoială, le și primesc de la organizatorii de evenimente.

Vali Vijelie este unul dintre cei mai apreciați maneliști. Și, din informațiile noastre, nu este deloc ieftin să îl ai la petrecere, în Noaptea dintre Ani. De Revelion, de exemplu, el nu prea vrea să se plimbe de la o petrecere la alta, motiv pentru care solicită să cânte toată noaptea în același loc, o sală de evenimente la care sunt în desfășurare patru Revelioane concomitent. Doar suma inhibă: el cere 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Florin Salam este deschis la negocieri. Adică, dacă trebuie să se împartă noaptea între mai multe evenimente, solicită 15.000 de euro pentru 90 de minute. Dacă rămâne toată noaptea, tariful crește simțitor: minimum 35.000 de euro.

Nici frumoasa artistă Vlăduța Lupău nu este ușor de convins să cânte dacă nu deții suma necesară. De Revelion, cântăreața de muzică de petrecere solicită, pentru o oră, nu mai puțin de 10.000 de euro. Aceeași sumă o solicită și Adi Minune, pentru fiecare oră, dar el nu acceptă program mai scurt de două ore.

ADVERTISEMENT

Artiștii încasează zeci de mii de euro la petrecerile de Revelion

Nicu Paleru este și el una dintre vocile celebre ale manelelor de la noi, iar în noapte de Revelion tariful e pe măsura renumelui: 20.000 de euro. La fel de mulți bani cere și Jean de la Craiova, tot pentru o noapte de cântat și voie bună.

Carmen de la Sălciua este printre cele mai căutate artiste de muzică de petrecere, iar în noaptea de Revelion, din informațiile FANATIK, cântă pentru un minimum de 10.000 de euro. Georgiana Lobonț, o altă interpretă îndrăgită în Ardeal, are același tarif, amândouă cântărețele având alături și membrii trupei lor.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganul, manelistul care nu se ferește să epateze cu averea pe care o deține, este și el printre cei mai bine plătiți maneliști de la noi. Cere minimum 6.000 de euro pentru două intrări – o oră de recital -, adică în jur de 90 de minute de cântat. Același tarif în au și Culiță Sterp sau Jador.

Adi de la Vâlcea se respectă, la rândul lui: 12.000 de euro pentru un program mai amplu, unul care să țină în jur de trei ore.

Baboiash, unul dintre cei mai respectați și apreciați cântăreți de la noi, are un tarif impresionant: 7.500 de euro pentru două ore de recital. Liviu Puștiu încasează și el, pentru după ore de program, în jur de 8.000 de euro.

Armin Nicoară și Claudia Puican, unul dintre cele mai iubite cupluri de pe scenă și care s-au căsătorit de curând cântă, alături de trupă. pe un tarif care se ridică la circa 10.000 de euro, iar Maria Buza și Taraful George Pătrașcu încasează 9.000 de euro. Diana Matei și Taraful Cleante încasează, pentru trei ore de show, în jur de 8.000 de euro, la fel ca și Carmen Șerban.

Cântăreții de muzică populară, recital cu ora

Cântăreții de muzică populară încasează și ei bani frumoși pentru prestațiile pe care le au pe diverse scene, de Revelion. Spre deosebire de maneliști, ei preferă să cânte, cu ora, la mai multe petreceri, motiv pentru care au tarife mai mici.

De exemplu, din informațiile FANATIK, Mioara Velicu, Sofia Vicoveanca sau Margareta Clipă câștigă în jur de 4.000 de euro pentru fiecare recital oferit în noaptea de Revelion. Veta Biriș, Gheorghe Turda, Steliana Sima, Laura Lavric sau Mioara Lincan se mulțumesc cu 3.500 de euro.

Nicolae Furdui Iancu, Puiu Codreanu sau Aurel Tămaș au tarife pe măsura numelui pe care îl poartă, cei încasând în jurul a 7.000 de euro pentru recitalurile pe care le oferă în noaptea de Revelion.

ADVERTISEMENT