Sport

Soția unui jucător de la echipa națională, despre perioada de coșmar pe care a trăit-o. ”Am dus o luptă permanentă de a mă menține om”

Soția ”tricolorului” Sergiu Hanca, Andreea, a oferit detalii despre perioada dificilă prin care a trecut în perioada sarcinii actuale, dar și, că din fericire, totul e bine acum.
16.10.2022 | 15:41
Sotia unui jucator de la echipa nationala despre perioada de cosmar pe care a traito Am dus o lupta permanenta de a ma mentine om
Sergiu Hanca a prins minute la echipa națională sub comanda lui Edi Iordănescu. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca, jucătorul lui CSU Craiova și al naționalei are doi copii, pe Zian și Medeea. În aprilie, pe când evolua încă în Polonia, la Cracovia, a aflat că va deveni tată pentru a treia oară. Sarcina Andreei, soția sa, nu a fost una ușoară, după cum a dezvăluit chiar ea pe contul personal de Instagram, însă, din fericire, lucrurile s-au rezolvat. Iar pericolul unei nașteri premature a dispărut.

”După 4 luni de chin și durere, simt că am aripi și puterea de a zbura”, a mărturisit Andreea Hanca

Pe 1 aprilie, pe când evolua încă pentru Cracovia, Sergiu Hanca înscria în meciul câștigat de echipa sa cu Stal Mielec, 2-1. Îl învingea pe portarul advers după ce acesta parase, inițial, șutul său din lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

În timp ce celebra reușita, colegul său, Virgil Ghiță, i-a băgat mingea pe sub tricou. Și, nu, nu era o glumă, deși era 1 aprilie, zi în care farsele sunt o regulă.

Fostul jucător al Farului și soția lui Sergiu, Andreea Hanca, puseseră la cale maniera specială în care internaționalul urma să afle că o să fie din nou tată.

ADVERTISEMENT

”Am simțit că dă Sergiu gol și m-am dus la meci. Deși nu era în plan, ținând cont de distanță. Am zis că îi dau vestea de ziua lui, care e luni.

Dar am vorbit cu Ghiță, dacă dă Sergiu gol, să îi bage mingea pe sub tricou”, mărturisea atunci Andreea.

ADVERTISEMENT
Andreea Hanca Sergiu Hanca
Sergiu Hanca are doi copii, Zian și Medeea, și-l așteaptă acum pe cel de-al treilea după ce, din fericire, au trecut peste o perioadă complicată a sarcinii Andreei.

”Bebe a fost mereu bine și în siguranță”

Sarcina n-a fost una ușoară. Andreea a dezvăluit pe contul său de Instagram că, în două rânduri, a existat riscul de a naște prematur. Și a fost obligată să ajungă de urgență la spital.

Din fericire însă, după ce a urmat un tratament, lucrurile s-au rezolvat. Lucru pe care l-a anunțat chiar ea pe Instagram. Într-o postare însoțită de o imagine emoționantă. Și în care povestește momentele prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Hanca (@andreea.hanca)

”După 4 luni de chin și durere, simt că am aripi și puterea de a zbura. Au fost cele mai dureroase 4 luni din viața mea, în care am dus o luptă permanentă de a mă menține om. Cea de-a treia sarcină a fost mai pregătită ca niciodată. Cel puțin așa am gândit la început…

Cu toate acestea, am ajuns de două ori de urgență la spital, o dată în pre-travaliu și mult prea devreme pentru o naștere, pentru că aveam doar 30 de săptămâni de sarcină și bebelușul nu era complet pregătit și dezvoltat. Cu ajutorul doctorei mele, am reușit să oprim la timp o naștere prematură.

Timp de 4 luni am urmat un tratament zilnic, iar asta m-a ajutat să mă pun din nou pe picioare. În sarcină nu ai voie să iei pastile care să îți oprească durerile așa că le-am experimentat din plin, însă nu le regret, pentru că bebe a fost mereu bine și în siguranță.

După toată această experiență dureroasă care încă se mai face simțită, tot ce pot să conștientizez este suportul și iubirea necondiționată a soțului meu Sergiu Hanca, alături de copiii mei minunați”, a scris Andreea pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT