Life

Soțiile ”Grupului FCSB”, vacanță de lux în raiul milionarilor! Avem imaginile

Soțiile din ”grupul Steaua”, vacanță de lux în raiul milionarilor! În timp ce fotbaliștii își rup picioarele pe teren, ele se relaxează departe de România.
28.02.2024 | 15:25
Sotiile Grupului FCSB vacanta de lux in raiul milionarilor Avem imaginile
Alexandru Chipciu, Vlad Chiricheș, Paul Pârvulescu și Mihai Pintilii sunt o parte din Grupul FCSB / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Grupul FCSB” este format din jucători care, de-a lungul timpului, au trecut pe la echipa lui Gigi Becali și au devenit amici. Iar printre aceștia se numără și jucători care, acum, intră pe teren pentru rivalele FCSB. Iar patru dintre soțiile fotbaliștilor din grup au decis să se relaxeze puțin, departe de România, în raiul milionarilor.

Destinație de lux pentru soțiile fotbaliștilor

Soțiile lui Alexandru Chipciu, Vlad Chiricheș, Paul Pârvulescu și Mihai Pintilii, alături de copiii lor, au decis să părăsească, o perioadă România. Chiar dacă încă fotbaliștii sunt în plină luptă a sezonului regulat, ele au simțit nevoia să se relaxeze.

ADVERTISEMENT

E și normal, totuși. Vlad Chiricheș și Mihai Pintilii, reprezentanți de seamă ai FCSB, sunt, probabil, apăsați de stresul luptei de a se menține pe prim ul loc în clasament. Alexandru Chipciu, căpitanul de la U Cluj, luptă să ajungă în playoff. Doar Paul Pârvulescu, fundașul celor de la Concordia Chiajna ar putea fi liniștit, echipa fiind pe la mijlocul clasamentului din Liga a II.

Iar pentru a scăpa de stres și, posibil, pentru a se încărca cu energia cea bună care să le ridice moralul soților, fetele au pus la cale o ieșire de poveste. Amice apropiate cu toatele, cele patru au plecat astăzi, 28 februarie 2024, în direcția Abu Dhabi.

ADVERTISEMENT

Alături de Andreea Chipciu, Sabrina Chiricheș, Ana Pârvulescu și Gabriela Pintilii sunt, în vacanță, și copiii pe care îi au. Din informațiile obținute de FANATIK, vor petrece în luxosul oraș arab timp de o săptămână. Suficient pentru a-și face amintiri de neuitat, alături de cei 10 copii care le însoțesc. Și, de ce nu, pentru cumpărături de lux pentru ele, soții lor, dar și pentru copii.

Pregătiri intense pentru vacanță

Ana Pârvulescu a și dezvăluit, pe contul ei de socializare, cum au decurs pregătirile pentru vacanță. Și, dezvăluie soția lui Paul Pârvulescu, cele mai importante lucruri au fost puse, din timp în bagaj.

ADVERTISEMENT

Vorbim de loțiunea contra arsurilor solare, desigur. Și, normal, pașapoartele copiilor și procura necesară de la tatăl acestora, Paul Pârvulescu fiind încă în timpul sezonului competițional.

sotii grupul fcsb
Andreea Chipciu, Sabrina Chiricheș, Ana Pârvulescu și Gabriela Pintilii sunt, în vacanță, cu copiii / Fotomontaj: Fanatik

Desigur, a dezvăluit Ana Pârvulescu, copiii nu au plecat fără jucăriile lor favorite. Iar prezența plușurilor despre care vorbim a fost verificată, în ultimul moment, în bagajele făcute din vreme. Că doar nu era ca micuții să ajungă în Abu Dhabi și să nu aibă cu ce se juca…

ADVERTISEMENT

Relația dintre soțiile fotbaliștilor din ”grupul Steaua” este una cu vechime. De exemplu, Mihai și Gabriela Pintilii sunt nașii de cununie ai lui Vlad și Sabrina Chiricheș. Iar la nunta lui Chiricheș, care a avut loc în Italia, la un castel de lângă Florența, au fost invitate și Andreea Chipciu sau Ana Pârvulescu.

Iar acolo, practic, a luat ființă ”grupul soțiilor fotbaliștilor”. De atunci, în mai toate vacanțele, cele patru sunt împreună și se distrează alături de copii lor. Mai ales în momentele în care partenerii lor de viață sunt ocupați cu ”luptele” din lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT