Life

Motivul pentru care soțul Mariei Dragomiroiu a renunțat la petrecerea de ziua lui de naștere. Bebe Mihu împlinește azi 64 de ani

Bebe Mihu, soțul și impresarul Mariei Dragomiroiu, împlinește astăzi 64 de ani, însă nu are de gând să dea o petrecere așa cum doar el știe, ca în vremurile bune.
16.12.2021 | 13:58
Motivul pentru care sotul Mariei Dragomiroiu a renuntat la petrecerea de ziua lui de nastere Bebe Mihu implineste azi 64 de ani
Maria Dragomiroiu, căsătorită de 36 de ani cu Bebe Mihu
ADVERTISEMENT

Bebe Mihu împlinește astăzi 64 de ani, însă nu face petrecere de ziua lui. Motivul este unul destul de întemeiat, căci impresarul și Maria Dragomiroiu au planuri mari de sfârșit de an.

Maria Dragomiroiu a declarat pentru FANATIK că Bebe a renunțat la petrecere pentru al doilea an consecutiv din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Deși măsurile s-au mai relaxat în ultima perioadă, Maria Dragomiroiu și soțul ei vor să nu riște să se îmbolnăvească de Covid, mai ales că în câteva zile au un zbor pregătit către Statele Unite, acolo unde artista va cânta de Revelion.

Bebe Mihu nu-și ține ziua de naștere nici anul ăsta

Cântăreața a spus că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că i l-a scos în cale pe omul alături de care este împreună de 36 de ani.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi soți au o zi destul de plină. Vor profita totuși de micile momente de răgaz pentru a fi alături de cei mai apropiați oameni, adică împreună cu copiii, frații și nepoții.

„Nu face ziua nici anul ăsta. Vom fi doar cu copiii, cu nepoții, la un șoric, un cârnăcior. Nu își face ziua pentru că ne este frică, mai ales cu pandemia asta. Plus că noi plecăm în America și nu vrem să riscăm”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu, revelion la New York

„Dumnezeu a fost bun cu noi. Avem mulți prieteni. Cele mai frumoase surprize sunt vorbele calde și sincere pe care le avem unul față de celălalt. Noi ne-am descoperit mereu unul pe celălalt în cei 36 de ani. Nevoia de a fi împreună este cea mai importantă, acest sprijin că este lângă mine. Bebe este echilibrul de care am nevoie”, a spus Maria Dragomiroiu despre relația cu soțul ei.

Artista va cânta de Revelion în New York, în același local unde a avut loc de curând nunta finului ei, Gheorghe Gheorghiu. Printre vedetele muzicii folclorice care vor încinge hora în metropola americană se numără și Mioara Velicu.

ADVERTISEMENT

Artista ne-a mai spus că abia așteaptă să petreacă românește în orașul american, acolo de unde nu vor lipsi preparatele specifice sărbătorilor de iarnă. Dragomiroiu a spus că nu există sărbători mai frumoase pentru ea precum cele în care face ceea ce îi place, adică să cânte.

ADVERTISEMENT