Life

Soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară s-a sinucis. Bărbatul avea doar 38 de ani

Soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară s-a sinucis recent. Cine l-a descoperit pe bărbatul de doar 38 de ani fără suflare.
14.11.2022 | 16:58
Sotul unei cunoscute cantarete de muzica populara sa sinucis Barbatul avea doar 38 de ani
Soțul unei interprete de muzică populară s-a sinucis. Sursa foto: Facebook, Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară din România a fost găsit fără suflare după ce s-a sinucis săptămâna trecută. Bărbatul avea o vârstă fragedă și a lăsat în urmă doi copii și o soție îndurerată.

Soțul unei cântărețe de muzică populară s-a sinucis la doar 38 de ani

Este vorba despre soțul cântăreței Carmen Cornaci. Artista și-a pierdut partenerul de viață după ce acesta și-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit fără suflare în locuința sa din Mănăstirea Doamnei. Unul dintre vecini este cel care l-a descoperit.

Acesta era îngrijorat pentru soțul cântăreței, care nu mai răspundea la telefon, așa că a venit să se asigure că totul este în regulă. Însă vecinul nu s-ar fi așteptat la o asemenea tragedie.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce l-a descoperit pe bărbatul de doar 38 de ani, vecinul său a apelat numărul unic de urgență 112.

Un echipaj al Ambulanței, dar și unul al Poliției au ajuns la casa interpretei de muzică populară. Din păcate, cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe soțul acesteia. Bărbatul era deja decedat de câteva ore.

ADVERTISEMENT

Anunțul decesului a fost făcut pe pagina de Facebook a cântăreței Carmen Cornaci.

Cuprinsă de suferință, solista a anunțat trecerea în neființă a soțului ei, confirmând faptul că acesta a ales să-și ia viața. Aceasta a ținut să le mulțumească tuturor celor care au încurajat-o după această tragedie.

“Din păcate, e adevărat. Soțul meu a ales să ne vegheze din cer. Nu cred că știu să fac astfel de postări, vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări.”, a scris interpreta de muzică populară, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Soțul cântăreței a decedat săptămâna trecută. Interpreta a primit de atunci sute de mesaje de condoleanțe în mediul online.

Cântăreața și regretatul ei soț erau împreună din 2009 și aveau doi copii. Cei doi au decis să se mute împreună la Botoșani după ce amândoi au terminat facultatea la Iași, acolo unde s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT