Sport

Spania – Danemarca, finala de la Euro 2020 cel mai puțin anticipată. Câți bani câștigi dacă cele două naționale întrec așteptările

Spania și Danemarca sunt calificate în semifinalele lui Euro 2020, dar puțină lume se așteaptă să le vadă împreună în ultimul act. FANATIK va prezintă cotele pentru fiecare variantă de meci cu trofeul pe masă
05.07.2021 | 09:44
Spania  Danemarca finala de la Euro 2020 cel mai putin anticipata Cati bani castigi daca cele doua nationale intrec asteptarile
Spania - Danemarca, finala de la Euro 2020 cel mai puțin anticipată. Câți bani câștigi dacă cele două naționale întrec așteptările. FOTO: hepta.ro, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Triplă campioană europeană, Spania își dorește să fie din nou cu un pas mai aproape de trofeu. În cazul în care va ajunge în finală, „Furia Roja” va reprezenta o mică surpriză, având în vedere lotul și parcursul neconvingător de până acum.

Mai mult, ibericilor le va fi extrem de greu să ajungă în ultimul act. Pentru acest lucru vor trebui să treacă de Italia, una dintre cele mai constante naționale de la Euro 2020. Cele două naționale deschid faza semifinalelor, marți, 6 iulie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Super derby-ul dintre „Squadra Azzurra” și Furia Roja se va juca pe Wembley și va fi arbitrat de o brigadă nemțească, care îl va avea la centru pe experimentatul Felix Brych (45 de ani).

Spania – Danemarca, meciul care are cele mai mici șanse să fie finala lui Euro 2020

Spaniolii s-au calificat cu emoții în semifinalele lui Euro 2020. Fotbaliștii lui Luis Enrique au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Elveția, alături de care a remizat 1-1 în timpul regulamentar și care evoluat în inferioritate numerică din minutul 76.

ADVERTISEMENT

„Furia Roja” nu a impresionat nici până la întâlnirea cu Țara Cantoanelor. În faze grupelor a înregistrat două rezultate de egalitate, cu Suedia (0-0) și Polonia (1-1), și un succes, cu Slovacia (5-0). Spania a avut nevoie de prelungiri și în optimi, acolo unde a trecut cu 5-3 de Croația, după ce, la finalul celor 90 de minute, a fost 3-3.

Pentru naționala lui Luis Enrique se anunță o misiune infernală împotriva Italiei, națională care până acum a câștigat tot la Euro 2020 și care n-a făcut egal decât în optimi, cu reprezentativa Austriei (0-0), dar pe care a învins-o cu 2-1 în prelungiri. Casa Pariurilor oferă o cotă de 5,50 pentru pariul „Finala va fi Italia – Danemarca”.

ADVERTISEMENT

Nordicii joacă pentru Eriksen, dar englezii n-au luat gol la Campionatul European

Dacă meciul dintre Italia și Spania va fi în mod cert unul de care pe care, în Anglia – Danemarca șansele sunt în totalitate de partea britanicilor, care vor juca pe teren propriu, atât în semifinale, cât și în finală, dacă vor ajunge.

Naționala lui Kasper Hjulmand este marea surpriză a turneului final. Deși a trebuit să treacă peste accidentul suferit de Christian Eriksen și a fost singura echipă de la Euro 2020 care s-a calificat cu trei puncte de pe locul al doilea, Danemarca și-a croit loc spre semifinale.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va produce un nou miracol și vor trece de selecționata Albionului, nordicii vor juca a doua lor finală de Campionat European. Prima și singura dată când s-a mai întâmplat acest lucru, în 1992, Danemarca a și cucerit trofeul.

Spre deosebire de danezi, englezii nu au câștigat niciodată Campionatul European. Singurul trofeu din palmaresul naționalei lui Southgate este Cupa Mondială, pe care a câștigat-o în 1966. Tocmai de aceea, motivația britanicilor este la cote maxime, deși și danezii par a fi mobilizați de ceea ce s-a întâmplat cu Eriksen, în meciul de debut de la Euro 2020. Casa Pariurilor oferă o cotă de 2,75 pentru pariul „Finala va fi Anglia – Spania”.

Anglia – Italia, cea mai probabilă finală

La fel ca și Italia, adversara Spaniei, Anglia este o echipă care nu a simțit gustul înfrângerii la Euro 2020. Fotbaliștii lui Gareth Southgate au remizat într-un singur meci, cel din faza grupelor, cu Scoția.

Atuul englezilor este dat însă de faptul că sunt singura selecționată de la turneul final care nu a încasat niciun gol. Casa Pariurilor oferă o cotă de 2,40 pentru pariul „Finala va fi Anglia – Italia”.


  • (P) 6,50 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru pariul „Finala va fi Spania – Danemarca”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT