Sport

Spaniolii, laude pentru naționala României înainte de tragerea la sorți: „Surpriza de la Euro 2024”

Jurnaliștii spanioli au lăudat naționala României înainte de tragerea la sorți care va avea loc sâmbătă seară la Hamburg, Germania.
02.12.2023 | 15:24
Spaniolii laude pentru nationala Romaniei inainte de tragerea la sorti Surpriza de la Euro 2024
Jurnaliștii spanioli au lăudat naționala României înaintea tragerii la sorți a grupelor Euro 2024. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Naționalele calificate la Euro 2024 se pregătesc de tragerea la sorți care va avea loc sâmbătă, 2 decembrie, ora 19:00 (ora României) la Hamburg și care va putea fi urmărită pe FANATIK.RO. Jurnaliștii spanioli de la As au vorbit despre naționala României înaintea evenimentului sportiv.

Spaniolii, laude pentru naționala României înainte de tragerea la sorți: „Surpriza de la Euro 2024”

Ibericii au remarcat parcursul României din preliminarii. „Tricolorii” au terminat pe primul loc și au încheiat neînvinși într-o grupă cu Elveția sau Israel. Totodată, spaniolii l-au lăudat pe Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei „tricolore”.

ADVERTISEMENT

„Câștigarea unui joc la Euro ar fi un succes pentru România. Echipa României a reușit un traseu impecabil în grupa de calificare, ieșind neînvinsă dintr-o grupă cu Elveția și Israel.

Absenți de la turneul final din 2020, românii vor ajunge la Euro 2024 cu un entuziasm copleșitor, după ce au reușit să își facă loc până în urna a doua pentru tragerea la sorți.

ADVERTISEMENT

Tricolorii au fost prezenți până acum la cinci Campionate Europene. Există motive să credem că pot fi una dintre surprizele turneului final.

Nicolae Stanciu este jucătorul cu cele mai multe selecții dintre fotbaliștii actuali ai României. El joacă la Damac, în Arabia Saudită, dar a fost esențial pentru prima reprezentativă pe durata preliminariilor, fiind cel mai avansat mijlocaș, fie că sistemul a fost 4-3-3 sau 4-2-3-1”, au scris jurnaliștii de la As.

ADVERTISEMENT

Italia o vrea pe România în grupe la Euro 2024: „Mediu sau ușor”

Italia se află abia în urna a 4-a la tragerea la sorți pentru grupele Euro 2024. Jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport au scris despre posibilii adversari ai „Squadrei Azzurra”, ușori și de evitat, și au trecut naționala României pe lista preferințelor.

Italienii speră la o grupă cu Belgia, Albania (sau România) și Slovenia. De remarcat este faptul că, jurnaliștii din Peninsulă și-ar dori mai degrabă o întâlnire cu Albania în detrimentul unei confruntări cu naționala României.

ADVERTISEMENT

La polul opus, ziariștii italieni se tem de o grupă în care naționala Italiei să fie repartizată cu Franța (Anglia), Danemarca (Turcia) sau Olanda (Croația). Din urna a 4-a mai fac parte Serbia, Elveția, câștigătoare play-off A, câștigătoare play-off B, câștigătoare play-off C.

ADVERTISEMENT