Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce l-a impresionat în mod deosebit pe Hagi la România – Elveția? ”Erau 4 pe 4”

Gică Hagi a mărturisit la FAANTIK SUPERLIGA că lucrul care l-a impresionat cel mai mult la meciul România - Elveția a fost bucuria de grup arătată de jucătorii naționalei.
22.11.2023 | 14:29
Ce la impresionat in mod deosebit pe Hagi la Romania  Elvetia Erau 4 pe 4
Gică Hagi a mărturisit la FAANTIK SUPERLIGA că lucru care l-a impresionat cel mai mult la meciul România - Elveția a fost bucuria de grup arătată de jucătorii naționalei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urma succesului obținut în ultima partidă a preliminariilor, ”tricolorii” au încheiat grupa pe primul loc, fără înfrângere, și vor fi în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru Euro 2024.

Gică Hagi, impresionat de bucuria ”tricolorilor” la România – Elveția

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gică Hagi a vorbit despre bucuria arătată de jucătorii echipei naționale după golul marcat, dar și la finalul întâlnirii România – Elveția 1-0.

ADVERTISEMENT

”Ce mi-a plăcut foarte, foarte mult aseară a fost bucuria lor, a jucătorilor. Golurile și bucuria lor sunt lucruri extraordinare și pe ele se poate construi mult. Pe acele momente unice în care ei au marcat, pentru că fotbalul e făcut să marchezi goluri. Cât de bucuroși erau când marcau și ce viteză aveau.

Bucuria lor, faptul că se bucurau împreună, alea sunt cele mai frumoase momente. Și ce viteză aveau, că aveau viteză 4 pe 4. Cât trăim învățăm, cât trăim progresăm dacă ne dorim, dacă suntem deschiși. Jucătorii la fiecare meci au fost mai buni, au arătat că au potențial. Au un potențial enorm, foarte mare.

ADVERTISEMENT

Și sunt mulți alți jucători, pentru că în spate mai sunt, nu sunt doar ei cei care au fost acum. Există potențial, să sperăm vom avea un mediu bun, un mediu să exceleze, să se simtă bine și să dea randamentul cel mai bun. Iar ei trebuie să aibă ambiția să devină mai buni în fiecare zi, așa cum au avut-o până acum”, a declarat Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

Hagi l-a comparat pe Drăguș cu Dobrin

Gică Hagi a dezvăluit că întregul merit ala acestei calificări la Euro 2024 le aparține jucătorilor și staff-ului tehnic. El l-a lăudat pe selecționerul Edi Iordănescu pentru faptul că a știut să se folosească de generația care a ajuns în semifinalele Europeanului U21 din 2019.

ADVERTISEMENT

Tot la FANTIK SUPERLIGA, ”Regele” le-a dat speranțe fanilor și încredere jucătorilor naționalei României că se poate atinge faza semifinalelor la Euro 2024 și să se depășească astfel performanța generației sale de la Mondialul din 1994.

Denis Drăguș este surpriza plăcută din lotul României în ultimele meciuri din preliminarii, iar Hagi a spus despre atacantul crescut la academia sa că îi aduce aminte de marele Nicolae Dobrin pentru tehnica arătată pe teren.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este disponibilă în premieră, începând cu ora 17:30 în aceeași zi, pe canalul de YouTube al Fanatik și pe pagina de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hagi, dat pe spate de bucuria ”tricolorilor”

ADVERTISEMENT